- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5851 üzenetére
929 ccm főtengelyen elvileg 150 Le (keréken cca 130) 10000-es fordulaton. Szerinted miből? Ha nem adsz neki benzint baszik az menni.
Tény és való nem kevés, de a trabant is meg eszik 6-7 litert, 'oszt 26 Le.De ne Off-oljuk a topicot tovább!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5847 üzenetére
Használattól függően 6-10 liter.
De 6 literes fogyasztásnál nem mondanám motorozásnak!10 liternél kezdődik ami motorozás is.
300 liter, az kb 3000 Km, ami elég gyorsan összeszalad ha azt számolod hogy 200 Km/h-s sebességnél 55 métert teszek meg 1 mp alatt, 150-nél 41.6 métert .
-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5697 üzenetére
Nekünk is volt 205 ös 1.1-es, Junior, ill 1,9D is ugyan ebből, mindkettővel elégedettek voltunk nagyon, mármint gyerekfejjel ahogy emlékszem. Édesanyám 150-160-al járt a dizellel haza minden nap Bp-ről. Csak tankolni kellett bele a kannás üzemanyagot.
306 kombim van, ezzel azért több baj van. Elektronika kicsit hisztis, érzékeny az akksira, valamint az üzemanyagra. Én a futóművel nem vagyok kibékülve, bár alufelnivel jobb az úttartása, viszont kényelmesnek találom. Oktáviák, Golfok szerintem jóval kényelmetlenebbek.
Nem verseny autó, ( főleg motorozás után tűnik kicsit langyosnak) de dinamikus, 4000 körül ebből is elfogy az erő, de eddig 1800-tól elég szépen tol, marhára nem kell forgatni.
Fogyasztásról mikor hozzám került akkor nézegettem 4 évesen 97 000 km volt az autóba, egy tankkal valamivel többet mentem el mint 1000 km, de 60 literes a tankja. Viszont mindennapos használatnál 7-8 litert eszik, főleg rövid távokon használom, de én nem szeretek lassan menni. -
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5695 üzenetére
Csak ne hidd el ami az oldalára van írva!!
Tény és való, hogy kevesebbet eszik mint az enyém, de nem ennyire!
5-5,5 liter kell annak is, ha használja az ember, tudom mert haveromnak pont ilyen van. Egyébként egész fürge kis autó, attól függetlenül hogy kis ccm.
Mod: Most nézem a cikkben hogy több mint 6 litert írtak vegyes használatnál... -
Boci_83
őstag
Na bazz közben még ketten leírták ugyan azt.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5325 üzenetére
ja. nem ide..
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5319 üzenetére
Látom ragad a hülyeség...
Bali: Múlt7en a szeszt érzeted meg, most meg az időjárást..?
Huni: Huááááá neked is!!
-
Boci_83
őstag
Ez a topic megint meghalt..
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5210 üzenetére
Tessék elkezdeni a szervezkedést!!!
-
Boci_83
őstag
Ó csesszétek meg! Én is szivesen menetem volna. Szeretem az ilyen összeröffenéseket!
-
Boci_83
őstag
Egyre kisebb esélyét látom annak hogy megúszom a 7végi munkát.
Ez esetben sajnos nem tudok menni a talira...
Majd ha tudok valami biztosat jelzem.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5103 üzenetére
Jó akkor a kávé van benne ebben az időben.
Gyerpi: 95 % hogy ott leszek!Sörön kívül mit vigyünk? Enni is kellene, nem csak inni, Ti lehet hogy bírjátok 2 napon keresztül az ivást kaja nélkül,
én nem biztos.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5099 üzenetére
Hát, ha oda indultam volna akkor autópálya... 200Km másfél óra,
és ebben benne van a tankolási idő és az eltévedés is
-
Boci_83
őstag
Neked is felkötötték a szemedhez a szemtakarót. Tudod, mint a lovaknak, hogy ne nézzenek oldalra, csak előre. Na te pont ezt teszed most.
Van még rajtad kívül több száz ember, akinek 1Megás netjük van, és promodot játszanak. Nekik is 100 az a maxpackets! És nekik nincs semmi bajuk! Érted???
Nem olvasom el a többi hsz-t. Nem húzom fel magam... -
Boci_83
őstag
Nekem ugyan ilyen netem van! És sem korábban, sem azóta nincs bajom, ominózus eset volt az a nap, talán péntek, amikor mind a kettőnknek gondjai voltak. Akkor szerintem a szerveretekkel volt gond, elősször vírusra gyanakodtam, de mindkét virusírtót lefuttattam, és nem talált semmit sem. Hidd el nem Mi ketten vagyunk akik 1M nettel játszanak, és mégsincs gondjuk. Szerintem nálad, vgay a szolgáltatónál van a hiba.
Lehet egy rossz kábel, vagy a modemed, esetleg a szúrő. Tudom cod2nél nincs ilyen gondod. Mindenképpen a szolgáltatóval venném fel a kapcsolatot!!
-
Boci_83
őstag
Gyerpi! Boldogultatok a promod3f-el?
-
Boci_83
őstag
Na hogy elkerüljük a vitákat úgy fogjuk csinálni a dolgokat hogy csinálunk egy közös/gyülekező szobát, ha valaki játszni szeretne, és megfelel neki a közös játék, az felballag Ts-re, kiválasztja a közös/gyülekező szobát, összegyült az a megfelelő létszám, félrehúzódunk, a számunkra megfelelő ts szobába, a maradék meg szervezheti a következő wart.
Amennyiben nem jó a közösködés, mert csak saját klán wart szeretne, az válassza a saját klánszobát! Ha ez valakinek nem tetszik, nem tudja betartani, akkor ne is erőltessük a dolgokat! Valami rendszert kell csinálni, mert sok a feszültség. Megkérek mindenkit erre figyeljen oda!
Köszönöm! -
Boci_83
őstag
válasz
BandiHUN #4376 üzenetére
Bocs, én voltam az a gyökér tajparaszt aki azt a wart szervezte, nem kell Andrist ócsárolni érte. Sajnos igen faragatlan módon adtam elő magam, ezt hozta ki belőlem a helyzet, mivel egy fél óra tökölés és war keresgélés után sem találtam 6v6-ot, és kicsit idegbeteg voltam már a sok türelmetlenkedés miatt is. Szóval bocsánat!
Mindenkinek:
A többi hsz-t is végigolvasva úgylátom kezd feszültség kialakulni a 2 klán között, (2 klán mert valóban nem lett egyesülés, akkor nem mindenkinek tetszett ez az ötlet, voltak széthúzások.)
Nincs ezzel baj, azt gondolom mindenki el tudja dönteni saját maga hogy akar-e jönni játszni velünk, vagy sem.
Csináljuk úgy ha az mindenkinek jó, és igénylik még egyesek velünk a játékot, hogy akinek kedve van velünk játszani, az a mi/közös ts-ünket használja, akik pedig nem akarnak közösküdni, azok használják a Nyev ts-t. Nem kell ekkora feszültséget generálni!Vannak/lesznek mindíg is emberek akik nem értik meg egymást, nem tudnak együtt játszni ilyen-olyan okokból, de akkor ne is erőltessük.
Szóval ha valaki szivesen jönne, az jöhet/jöjjön!!! továbbra is,én személy szerint szivesen látom, de ha vakamilyen okból kimarad, abból ne legyen vita, nézeteltérés! Mindenki ennek tudatában csatlakozzon.Azt meg hogy Booz akar-e továbbiakban maradni, azt is engedjük meg neki hogy eldöntse.
Hunornak nem értem a morgolódását, neki is vannak saját klánon belüli nézeteltérései.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #4012 üzenetére
Én is erre gondoltam, de azt nem hiszem el, hogy a nyomára akadt, és visszaszerezte a rendőrség.
-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli #3915 üzenetére
Nem vagyok elzárkózva előle, de ezt a NYEVekel döntsék el hogy akarnak -e jönni, vagy sem. Mert eddig akárhányszor fel lett vetve a dolog, hogy jöhetne akinek van origije, mindjárt jött a hőbörgés, meg a puffogás, hogy most akkor mi lesz a NYev-el...!?
Én ezért nem erőltetem a dolgot, nehogy az legyen hogy szét akarjuk zilálni őket. -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #3777 üzenetére
Mijaza PK??
Nem Team Kill?
-
Boci_83
őstag
4765pötty.
118.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #3380 üzenetére
Teliszemetelitek a topicot a monitoros hsz-ekkel! 300 hsz csak erről fog szólni... !
-
Boci_83
őstag
Tiszta hiszti! Felejtsétek el. Ebben a hozzászólásomban kifejtettem, hogy nem szereték feszültséget a két klán között, nem akarjuk elcsábítani a játékosotokat, csupán arról lett volna szó, hogy Hunornak ha van kedve, jöhetne velünk komolyabb megmérettetésre. Nem akartuk hogy kiváljon a Nyev-ből, kicsit félreértettétek az Ent hozzászólását, ráadásul mostanában kicsit jobban pörög a srác mint kellene. Sajnálom hogy mégis ilyen indulatokat váltott ki a dolog.
Azt hiszem lezárhatjuk a vitát. Szép napot mindekinek! -
Boci_83
őstag
Hát mi a kupán ellenük játszottunk Broadcast-on. Kössétek fel az alsóneműt, mert a legkomolybban mondom hogy nem volt egyszerű dolgunk. Ha jól emlékszem 11-9 lett a végeredmény, majd utánna játszottunk egy tét nélküli meccset is Backloton, és nem kis hátrányból kellett összeszedni magunkat!
-
Boci_83
őstag
Látom lassan ez a topic is leül, mint a miénk.
-
Boci_83
őstag
Valakinek iwiw meghívó esetleg?? Van egy felesleges. Esetleg NYev klánnak?
-
Boci_83
őstag
Hát szerintem nem táp baj van. Nekem a teljes konfigom 3,2Ghz-en 200 wattot eszik, játék közben. Ezt én saját magam mértem ki fogyasztás mérővel, és az én vga.-m többet fogyaszt mint a tiéd. Máshol keresd a gondot, adj egy kis + feszt a memóriának, nekem a hang akadt játék közben régebben.
-
Boci_83
őstag
Van 2 magyar szerver amit lát az x fire és 1.6 os
-
Boci_83
őstag
Mod:
A skizofrénia (schizophrenia), vagy hasadásos elmezavar egy kóros állapotra, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlására utal. Maga a szó a görög szkhidzó (»hasítani«) és phrén (»lélek«) szavakból származik. Emiatt a skizofréniát a köznyelv néha tévesen a disszociatív személyiségzavarral azonosítja. A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel.Disszociativ személyiség zavar: A disszociatív kórképek csoportjába tartozó pszichiátriai zavar, melynek meghatározó jellemzője, hogy az egyénnek két vagy (az esetek felében) több elkülönült személyisége van saját névvel, emlékezettel, melyek között kisebb-nagyobb mértékű átjárás lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest