Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
HUTCHDB #8795 üzenetére
Ez biztos? Nekem ott voltak a legélménydúsabb nyaralásaim. Paklenica nemzeti park, Krka nemzeti park, előbbiben elég kemény túrákat lehet tolni, második tursításabb, Quad túra a Paklenica mellett. Barlangászások, legutóbb Zadar mellett.Kajakozás, raftingozás a Zrmanja folyón, másiknap túrázás a környéken gyönyörű környék újra. Isztrián is számtalan túra lehetőség. Murter mellett csónakot béreltünk és lakatlan kis szigetekre hajóztunk át és ezek mint a tengerparton, beljebb is rengeteg a lehetőség. Nekem Horvátországról mindig az ugrik be, hogy bárhova mész a parton 1 óra autó útra tuti lesz vmi izgalmas lehetőség.
A városnézős része részben jogos van 1-2 nagyobb város, ahol el lehet tölteni 1-1 napot de nem sok ilyen város van. -
sherlock82
senior tag
válasz
HUTCHDB #8795 üzenetére
Egyetértek veled.
Azok a települések ahol voltam ugyanolyanok voltak, mint itt nálunk a Balaton déli partján.
Látnivaló igazából nincs, víz közel van, vannak beülős ill "evős " helyek.
Horvátország hasonló.
Tavaly már azért sem mentünk oda mert itthon volt 35 fok napközben ott meg 40. Én erre nem nagyon akartam kifizetni egy kalap pénzt.Szóval idén szeptemberben megyünk dél Olaszo. - ba , nyáron pedig inkább valami kirándulós helyre szavazok, aztán meglátjuk itthon mit fognak ehhez hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Forrmell.enn
- Android szakmai topik
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest