Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
Udv mindenki.
Vettem en is egy Giga OC 4090-et. Meg nem volt idom nagyon vacakolni vele, de rogton feltunt, hogy leeseik a kihasznaltsag 70% kornyekere neha Spiderman- ben es Plague Tale Requiem-ben is. Ez a ket jatek van egyenlore fent. Max felbontas es max beallitasok mellet. Most raktam fel eloszor windows 11-et es szet allitgattam youtube videok alapjan. Es most nem tudom, hogy valamit elallitottam, vagy a proci a bottleneck (13600k) vagy valami nincs jol belove a control panelben... Tudtok par szot errol, hogy ez normalis vagy valami nem jo? A hofokok 64 fok korul mozognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! GIGABYTE RTX 4080 GAMING OC 16GB GDDR6X, 2 év hazai kisker garancia, szinte új, hibátlan!
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- Gigabyte RTX 4060 8GB GDDR6 WindForce OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás RTX 4060 4070 4080 4090 Ti Super
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest