- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz tibcsi0407 #13801 üzenetére
Az egy windows-os összeakadás, amit rendbe illik rakni. Csakis a 900k-nál bugos. Nem tudom, hogy W11 alatt van e, én azt nem is próbáltam. Barna is rendbe rakta, különben 16e a combi. Minden oc'er kijavítja a ms ökörségeit.
Persze, régi a 3dmark, rossz is, de illene az ilyeneket normálisan futtatni.
Azért mert régi, nem jelenti azt, hogy kukára ítéljük.
Én nagyon mérges vagyok a ms windows-okra, hiszen régen nem voltak ilyen fékek. Szánt szándékkal rontanak el mindent, rákényszerítve az embereket, hogy mindig a legújabbat használjanak mindenből.
Régi nem jelenti azt, hogy rossz.
Ugyanez mindenre igaz, mellóban hatalmas szívás, hogy a gépeinkhez még kell hogy legyen win2000 is. W7 rendszerünk is van, azon is ákombákom megoldással bírtunk rá win xp-s szoftvereket.
Nem fogunk sok százmilliós gépeket cserélni, mert a w10, vagy w11 alatt nem fut a hozzá tartozó Simatic. Azt sem értem, hogy miért nincs nativ soros port manapság. USB-s szemét nem mindig jó.
Nagyon rossz így a fejlesztés, milliókat ér a 35 éves Siemens PG-m.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER PRIME OC 12GB GDDR6X 192bit (PRIME-RTX4070S-O12G)
- Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12GB bontatlan 3 év gari
- ASUS RTX 4080 TUF GAMING OC 16GB GDDR6X (TUF-RTX4080-O16G-GAMING) - Beszámítás: OK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest