- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
A Ghost feletti Gainward-ok elég jók (bár feljebb mondja a kolléga, hogy a Ghost sem rossz), semmivel sem rosszabbak, mint a hype-olt, fenszi, színes-szagos "népszerű" gyártók modelljei.
A Gigabyte-ok rossz hírneve inkább szájhagyomány útján terjedt el, mint ahogy az is, hogy az Asus milyen frankó.
De nagyjából egyik állítás sem igaz.
Teszteket nem is érdemes nézni, híg fos az egész, néhány kivételtől eltekintve, én Mr. Burke-nek hiszek csak, a többit fenntartásokkal kezelem....jó, azért még van néhány korrekt csatorna a yt-on, Steve-en kívül is.
Redditen szoktam még első kézből való tapasztalatok leírását elolvasni, meg pl Amazonon az user review-kat, az elég nagy merítés azért, kevésbé valószínű, hogy kellemetlen csalódás ér vásárlás után.
Itt a PH-n meg nagyjából az megy, hogy mindenki azt dícséri, amit éppen használ....mintha nem lenne holnap... -
kispal87
aktív tag
245-ért vettem amikor a következő legolcsóbb opció 265-270-től volt kapható. Akkor még hírben sem volt, hogy leszek super kiadások.
Azt hozzáteszem, hogy azt sem gondoltam, hogy én ennyit is kiadok egy VGA-ért, (150-160 volt a limit) ezért is nem nézelődtem feljebb, a 4060/TI teljesítménye meg nem tetszett azért az árért amiért akkor vesztegették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest