Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
Puma K #12065 üzenetére
És ennek milyen lesz a hangja?
Egy 2017. augusztusi EVGA 1080 Ti SC2 Hybridem van:Ennyi idő alatt a messze leghangosabb komponenssé vált a gépben.
Full loadon is max. 50-55 fok a GPU meg 50-60 fok az egyebek (iCX szenzorok), ez tényleg tök jó.
Cserébe mostanra már idle is olyan a hangja, hogy bármit elnyom, 6-7 méterről is (messzebb már nem tudok menni, de szerintem még messzebbről is) vagy becsukott szobaajtón keresztül is hallani. Folyamatos monoton búgás.
Kipróbáltam teljesen új másik ventilátorral is, nem az a hangos.
Alap léghűtéssel nem volt még semmi ilyen hangos terhelés nélkül.Néztem már az Accelero Xtreme IV-et.
Vagy van egy felesleges Kraken X61-en, ami most még halk, lehet rákötöm egy Kraken G12-vel. -
mihione
őstag
válasz
Puma K #12065 üzenetére
Ezert jo az evga icx
Amugy tesztek szerint ram sunikkel huvosebb lesz a kartya vram,fet resze mint az alap hovezetokkel arctic hutessel.Az is sokat segit hogy nem a 60-70 fokos levegot fujja a komponensekre hanem joval huvosebbet.Meg kulon bordak nelkul csupaszon is par fokkal huvosebb,ha kulon venti fujja oket nem elomelegitett levegovel aio eseten.Legalabbis sok teszt ezt mutatta pl az sc2-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest