- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
#16939776 #10257 üzenetére
Megnéztem az Avarage Response time olyan 0-0,1 MS-től olyan 4-5ms-ig megy (átlagban 0-0.8 között van).
A networknél a legjobb igénybevétel átlagban nem nagy, egy két nagyobb menü töltésénél felugrik olyan 60-80Mbps-re.
Digi 1000-es netem van, egy TP-Link WDR4300-al. Kábelen kapja a gép a netet.
Torrententezésnél lazán töltök erre a HDD-re olyan 40-90MB/s-el.
-
Dictator^
veterán
válasz
#16939776 #10257 üzenetére
Windows update nem volt, manuálisan frissítettem pár napja, azóta nem volt újonnan telepített update.
Vicc, mára megint elkezdett akadni
Az egész gépet újra összeraktam, mivel házcsere volt nemrég (előtte is szarakodott, csak zsúfolt volt a ház).
Van 4x8pines csatim, moduláris táp, mindegyikkel ezt csinálta.(#10258) Walter_White: HDDről, már átraktam SSD-re, de ott is ugyanúgy akadt.
Ha a SATA kábel, akkor mind 3 rossz? Mert az SSD-n is, illetve a két másik HDD-n is akadás van a menüig.
A Router még lehetne, de csak pont a menüig rossz a kapcsolat? Utána maga a játékban már megjavul?
Most már a Softwares problémát is kizárnám, mivel tegnapelőtt még jó volt (nem tudom mitől lett az, mert nem telepítettem semmit, nem updateltem semmit), mára megint akad.
Az akadásnál nem ugrik fel sem a Diskek használata 100-ra, sem a CPU, sem a GPU, sem az Ethernet, sem a RAM.
Bár megnézem azzal a programmal még amit javasoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest