Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Passz komolyan, annyira mindenki azt mondja mennyire jo, hogy kezdem erezni tenyleg hulye vagyok egy egyszeru paszta felkenesre, amit az MX4 hasznalata megcafol
Egyedul azt tudom elkepzelni hogy pechemre egyetlen egyszer nem fekudt fel rendesen a GPU a hutore amikor ezzel a Hydroval probalkoztam.
Es ezt a gyari huto visszarakasa konkretan jo parszor megerositette bennem, ugyanis azt is csak MX4-el tudtam "gyarira" visszahozni hofokokban.Mostani szerelesnel eleg rendesen meghuztam a csavarokat a pumpanal, szinte fullon amit engedett, majd kb negyedet visszaengedtem mind a 4 csavarbol, nem akartam, hogy nagyon nagy nyomas alatt legyen a GPU+a PCB.
Kulfoldi forumokon is irt egy csavo ilyet, hogy meg kell tepni a csavarokat, de azert a full elott erdemes picivel megallni.
Egyelore hagyom az egeszet a pitsaba, a vegen azzal b.com el a VGA-t hogy halalba kinozom a sok szerelessel.Jah masik okossag, most neztem hogy ramsunik nem igen fognak felferni a Kraken pumpa kerettol...konkretan lesz par ram modul aminek kb a felere megy majd fel rendesen...VRM...az szinte egy az egyben a pumpa keret korul van, szinte lehetetlen lesz oda barmit bevarazsoljak
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest