- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stepo
aktív tag
Szerintetek megéri cserélni a kártyámat egy Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5, 11200-16-20G-re?
kb 20Eu lenne a csere. -
Stepo
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #9974 üzenetére
Mivel méred a feszt?Nekem MSI afterburner csak azt írja ,hogy +1+2....+30...Nem V-ot.
Én Afterburnerben tudom állítani a memóriának a feszültségét is.
Én meg pont lefelé akarom vinni az órajelet,amikor nem kell akkora teljesítménya gyári 950Mhz-t 850-800-ra
-
Stepo
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #9971 üzenetére
Az a hibaüzenet volt régebben a TDR,amit ha jól tudom úgy oldottak meg,hogy följebb rakták a Voltage-et.Szerintem adj neki még egy kis feszt
Kellene települnie,mivel nekem is az van. -
Stepo
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #9931 üzenetére
Nekem egy 6100-as fx 3,6-on simán kihajtja.(MSI n560 TI Hawk-ot 950Mhz-en)
-
Stepo
aktív tag
válasz
jookomak #9893 üzenetére
A felugró piros képernyő megszűnt,a másik problémát még nem tudom.hogy meg-e oldotta,de szerintem igen 1000 köszönet
(szokott olyat is csinálni,hogy az összes kék pixel világít olyankor megmozgatom a kábelt és ok.Ezek szerint rossz a tv egyik HDMI csatlakozója)
És még valami:ez az MSI Aps,csak arra van,hogy lehessen mérni a fesz-t multiméterrel,vagy van valami más funkciója is?
-
Stepo
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok vajon mitől lehet az,hogy amikor bekapcsolom a gépet,akkor olyan piros képernyő felugrik pár ezred másodperce?(nem biztos.hogy ez hiba,de azért megkérdezem,hogy ez OK-e)+bizonyos időközönként olyat csinál a tv mintha átváltanám a felbontást,ez elég idegesítő pl játék alatt..
Én a tv-re,vagy a VGA-ra gyanakszok,de kérlek erősítsetek meg/cáfoljátok meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest