- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyDavid666
csendes tag
válasz
->Raizen<- #6116 üzenetére
Skyrim: ultrán 720p-n Markarth városban understone keepből kijövet PIIx4 965BE+560 TiOC=kerek 20 fps. Bár én még mindig hiszem, hogy a játék optimalizáltsága a szar, vagy őrült vagyok?
-
NagyDavid666
csendes tag
Sziasztok,
látom más is esett már pofára a skyrim miatt. Sajnálatos, de akkor megnyugodtam, nem az én gépem hulladék, hanem a játék. Azért nem gondoltam volna, hogy az 560ti plusz egy 965BE ennyire lesz elég. 25 fps városban. Szánalom. Nem next gen technológia, szóval nagyon nagy pofátlanság. Szerintetek ez normális dolog? Erőltetett elavulás... tényleg lassan már csak a hülye játszik pc-n. Remélem jön majd egy patch ami kicsit helyére teszi ezt a megtévedt programot.
üdv
-
NagyDavid666
csendes tag
válasz
Gabesz144 #4641 üzenetére
Hm most már 30 a minimum, de hogy mi kellett hozzá azt nem tudom mert sztem túlreagáltam a dolgot: avast off, 275ös driver vissza, adaware uninstall, reboot
de lehet elég lett volna csak a bencht újraindítani ahogy írtátok. Amúgy a heavenre teszek, cod4 multi ment szarul. Heaven szemetel mint állat alapórajelen, csak még nem volt kedvem végigjárni a gari-mizériát.
-
NagyDavid666
csendes tag
Sziasztok, srácok a segítségeteket szeretném kérni; ha ilyen eredményeket látnátok a gépetektől és mindezt csak 1280x1024-ben aa off, mire gyanakodnátok? COD4!!! multiban kezdtem gyanakodni 8v8as mapon ilyen 60fps alá is esett az sztem, de úgy gondolom azért ezt 4 mag mellett egy gtx560ti-vel nem kéne, vagy...?
-
NagyDavid666
csendes tag
Sziasztok, nem 100% h jó helyre írom a problémámat de a vga driver merül fel benne szóval ki tudja. Az van, hogy mióta lecseréltem a processzoromat, ha a gép energiatakarékosság végett quasi kikapcsol (gondolom készenléti állapot), miután visszakapcsol, elkezd szarakodni. Fekete képernyő pár másodpercig, nagy akadások stb, a tálcán pedig ilyet ír h a vga driver nem válaszolt majd helyreállt. De ezt ezután mindig eljátsza újra és újra míg újra nem indítom a gépet. Az eggyel régebbi driverrel is ez volt, a proci csere óta van ez a szarság. Van valakinek valami ötlete h mi van ilyenkor?
ja adalék infó hogy 550W-os coolermaster táp alatt megy egy 965ös phenom meg hát a gtx 560 ti
de játék közben nincs semmi gond szóval nem hinném h kevés a Zenergia.
-
NagyDavid666
csendes tag
válasz
Skeleton01 #3001 üzenetére
Hali,
nekem a sima OC kártya csinált hasonlókat, először Bad Company 2 ben láttam ott nagyon durván jelentkezett, aztán heaven-ben is láttam, meg far cry 2ben is, sőt talán crysis2-ben is. Néha fel-fel villanó zöldes-fehér foltok, csak néhány egyszerre a képen. Szerintetek ezért mehet a garzitatás? 3DMarkokban nem látni. MSI Afterburnerrel visszavettem 900ról a magot 890-re, a pci-e-t pedig 100mhzről megemeltem kemény 1 mhz-el, azóta nem találkoztam a dologgal. Bios van amit érdemes frissíteni ezen a kártyán? vga@bios azt irja F10-es van fent.
-
NagyDavid666
csendes tag
válasz
mclaren777 #915 üzenetére
Kihajtani nem fogja de sztem azért szépen muzsikálna. Elrettentő példa gyanánt; athlon II x2 245 2,9 Ghz; 3dmark06 1280x1024 13.000 pont. De én is csak egy x4 640-est tervezek venni mellé.
update: az említett képhiba, színes foltok felvillanása csak és kizárólag bfbc2 alatt van, legalábbis egy doom3, oblivion, serious sam tse hd és modern warfare 2 teszt után így vettem ki.
-
NagyDavid666
csendes tag
köszi a válaszokat! még eltesztelgetek vele délután aztán lesz ami lesz. majd megírom
-
NagyDavid666
csendes tag
Sziasztok! Remélem nem rossz helyre írok ezzel, de most jött meg a gigabyteos oc karim és bad company 2 alatt színes foltok jelennek meg egy-egy pillanatra szétszórva a képen. Nem csupán néhány pixelnyi méretben, annál nagyobbak. Olyan mintha tuning miatt lenne de nem akarom hajtani, alapórajeleken megy. Még nem nagyon volt időm tesztelni több játékot, majd megteszem, de nem tudja valaki h ilyenkor wtf?
Coolermaster GX550-es táp van, ez elég amúgy szerintetek neki egy 4 magos athlon mellé? win7 x64 és 266.66os driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest