-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz N@idia #32782 üzenetére
Nem biztos hogy egy bétás játékkal kéne stabilitást tesztelni Van annak a game-nek még elég sok baja...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
sirszevenap
addikt
válasz N@idia #32828 üzenetére
No, első körben örülök, hogy rendeződni látszik a gondod. Második körben nekem ez sok irányból sántít. Valaki írta, hogy tisztában lehetett vele, hogy sz@rt ad el. Oké. Akkor azt is tudta, hogy legariztatja és kap egy újat. Mi értelme rizikót bevállalnia azzal, hogy tudatosan egy sz@rt ad el, mikor eladhatna igy kis időn belűl egy bontatlant is? Itt az egyetlen válasz az, hogy nem akart vele foglalkozni csak a gyors pénzszerzés érdekelte. Na de könyörgöm. Mennyivel csábítóbb már egy zsír új kártya a vevő szemében... Szerintem nem tudta, hogy rossz. Nem veszi vissza, mert a vevő vállalta a rizikót... Mi? Egy garis kártyáról beszélünk elvileg. Minden rendben van azzal a garival tuti? Máskülönben miért ne venné vissza? Legariztatja és a becsülete is megmarad. Bár ugye itt visszatérhetünk arra, hogy nem tudja visszavenni mert gyorsan kellett neki a pénz és már nincs is meg.
Szóval értitek. Sok variáció. Annyi tuti, hogy a bányszatot nem reklámozzák a hírdetésben sokan. Ahhoz túl gerincesnek kell lenni és azt tudjuk, hogy mostanában hiány. Viszont azért ha rákérdezel, általában elmondják, főleg a több pozitívosok. Tőlem is kérdezték, mikor az MSI GamingX 1080-am adtam el májusba. Sőőőt.. Most az 1060-amnál is. Szóval érdemes megkérdezni legalább, de simán mondhatta volna azt is, hogy: "ÁÁÁ Dehogy".
Mindegy, semmiképp nem korrekt, hogy nem veszi vissza és ilyennel indokolja, hogy "vállaltad"....
Bankkártyával? Hát persze!
-
dewil666
őstag
válasz N@idia #32826 üzenetére
Attól még tudod értékelni!!! Vedd fel a kapcsolatot egy modival és nyugodtan véss be egy negatívat!! Így tudod óvatosságra inteni a többi potenciális áldozatát.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz N@idia #32823 üzenetére
Tanulságos kis sztori volt ez!
A figurának a nevét illetve a kis sztorit megírhatnád a megfelelő helyen, illetve egy negatív értékeléssel is jutalmazhatnád.
Én most vettem 1070-est de előtte sorozatszám alapján a boltnál ellenőriztettem (kártyán és garancialaponiron a sorozatszám alapján) Oázis is korrektül segítőkész volt. A garipapiron levő nevet is megmondta igaz előttem volt a gari papír.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
sirszevenap
addikt
válasz N@idia #32807 üzenetére
Ujujujjujj. Igen, az ilyentől kapok frászt Én is. Csak úgy veszek most már akármit is, hogy a kezembe adja az ahhoz szükséges papírokat, ami garizáshoz szükséges és nem biszem b@szom "Jószika és társai Kft." sarki pc boltba szól.
Még 16 - ba futottam bele abba, hogy megfőtt 1 hétre rá a kártyám amit kéztől vettem egy helyi sráctól. Helyi "kisboltba" volt garis. (Hozzáteszem, alsó közép kategória volt. Nem bányászott, csak játszott vele és nagyon korrekt volt az eladó. De sajna pont nálam főtt le.) El is vittem, ki is cserélték, de amilyen lekezelően és arrogánsan bántak ott az emberrel, az leírhatatlan. Full tartozékosan vittem be hozzájuk és csak a pucér kártyát kaptam vissza. Kérdeztem, hogy ez hogy van. Válasz: Szerviz nem küldte vissza a dobozt ez van... Ja mondom oké. Ezért meg is szabadultam a kártyától.
Most az 1080Ti-omat Alza garisan vettem, amiről megkaptam a számlát is. Ettől is félek mondjuk , nem volt dolgom még az Alzával, de legalább nem sarki pécé bolt. De na... Jó árba volt, sok garival. Egy hónapja hajtom, semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz N@idia #32771 üzenetére
Szerintem is meglesz a megoldás, a 2133-as RAM-ok sajnos elég hurkák, 10-15-20%-nyi FPS-t is benn tudnak ám hagyni a teljesítményben. Ha meg egy 3D Firestrike-ban a GPU Score hozza a nagy átlagot, akkor megnyugodhatsz, és akkor teljesen biztos hogy a RAM a ludas. Egy 2133-as DDR4 vs 3200 vagy 3600-ossal összevetve elég szépen kimérhető a difi, főleg az erre érzékeny játékokban.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
sirszevenap
addikt
válasz N@idia #32769 üzenetére
Én annó a kezdő configom-hoz vettem (H110M-K lap, ennyi tudott. Felesleges volt a nagyobb, bár jobban jártam volna így utólag nézve.), de úgy felmentek az árak, hogy mikor minden mást cseréltem, a ramokat meghagytam. Ennyit nekem nem ért a csere, amennyiért most vesztegetik a ramokat!
Én sem gondoltam, hogy ennyit számít. Igazából ez nagyon játékfüggő. Ill szituáció függő is. Pl van ahol PUBG-ben is azonos az fps, van ahol akár 40 eltérést is láttam! Az azért durva. A PUBG nagyon éhes a memória sebességére sajnos. BF-ről nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz N@idia #32753 üzenetére
Ne csináljunk már az Istenből bohócot!
a, A bányászat miatt nem veszít semmit a teljesítményéből. Hogy egyszerűsítsem a dolgot, ami előfordulhat nálad a bányászatból kifolyólag:
1, Hamarabb besz@rik. A sok és folyamatos igénybevétel miatt, bár erről is megoszlanak a vélemények. Itt ha garis, akkor max azt az időt veszted el, míg gariba van. Aztán kapsz egy újat.
2, Ventik hamarabb csapágyasak lesznek ill bef0snak. (Ua. helyzet.)b, 60-64 fok játék alatt nem hogy rossz, de kifejezetten jó.
c, Konklúzió: Nem a VGA val van probléma.
Kérdések:
Kingston Hyper X Fury Black 2x8GB 2133Mhz DDR4 < Nem akarlak noobnak nézni, de dualba raktad őket?Ha igen: Ezek a ramok kb belépő szintűek. Nekem is ezek vannak és nézegettem teszteket. PL egy 3GHz feletti ram párossal a PUBG-ben 20-30 FPS-t is képes vagy nyerni ezekhez képest.
Ha nem: Rakd abba!
Control Panel rendesen be van állítva? (Akár globálisan akár egy-egy játékra) Energiagazdálkodás = Maximális teljesítmény előnyben részesítése?
Más(jó hogy mondjátok): Bios mod. 10-es szériát is lehet tudtommal modolni. Ez egy olyan bios verzió a vga-n ami direkt bányászatra van. GPU-Z kiírja neked a VGA-n lévő bios verziót, ráguglizol és dobni fogja, hogy mining bios e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz N@idia #32758 üzenetére
Hát nem tudom, nekem is hasonló teljesítményei voltak a bf1 nek ultrán, csinálj pár szintetikus tesztet, abból van fent tőlünk pár eredmény. És lesz visznyítási alapod.
*[link]
Itt vannak az anno nálam járt MSI és ASUS kártyák teszteredményei.[link]
Ez meg az EVGA hybrid.És nekem is volt valami gondom bf1 alatt... windows frissítés után.
Remélem segít a megítélésben .[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Jack@l
veterán
válasz N@idia #31880 üzenetére
Húzd ki a netet, szedd le az nvidia drivert, driver cleaner és rakd fel a legújabbat experience nélkül. Restart után dugd vissza a netet.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz N@idia #31878 üzenetére
Nekem nem droppol HT-vel se
-
-
Lord Myn
senior tag
-
Lord Myn
senior tag
válasz N@idia #31858 üzenetére
Power Management Mode az nVidia control panel-ben a 3D beállításoknál, próbáld meg átállítani maximum performance-ra (nem tudom hogy van magyarul... ).
Btw, jó hogy gyengébb a teljesítmény 980Ti-nál, ha csak 40-60%-ban használja ki a kártyát...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Lord Myn
senior tag
válasz N@idia #31856 üzenetére
Driver uninstall/reinstall (esetleg DDU-val) volt a kártyacserekor? Milyen felbontásban használod és V-Sync mire van állítva? Mi történik, ha a Power M. Mode-ot átállítod Prefer Maximum Performance-ra? Ugyanilyen lappal és procival használtam az 1070Ti-t pár hónapig (amíg meg nem halt az alaplap... ) és alaphelyzetben, bizony kemény CPU bottleneck volt.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
dergander
addikt
válasz N@idia #24982 üzenetére
Előbb utóbb úgy is lecseng az egész Bányászat. Örökké úgy se fog menni, szerintem pár hónap és már az apró kezd tele lenni majd olcsó kártyákkal.
Ha annyira jó lenne akkor már mindenki ezt csinálni. Sokan csak belekóstolnak milyen 1-2 hónapig aztán rájönnek kár volt így eladják kártyáikat.[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz N@idia #24978 üzenetére
én is ugyan ebben a cipőben járok 150nél többet nem szeretnék kidobni 1070-re, mondjuk szerencsém volt mert a Sapphire Nitro+ RX480 8GB elment 120ba nekem meg csak 77be volt.
Bányászat tönkre tett mindent, én is már úgy játszénék...főleg, hogy hamarosan itt a 2hét szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Itt az AI-képes hallókészülék
- Óra topik
- Politika
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...