- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Na beüzemeltem a Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4G kártyát. Nagyon praktikus kis kompakt kártya, hangja semmi. a Többi ventit kell majd cserélni a házban.
Még nem volt időm tesztelgetni, komolyabb terhelést még nem kapott. Jah, de igen. A Don't Starve hasít rajta.
-
wednesday
őstag
válasz
koxos:8] #2646 üzenetére
Én is arra teszem szerintem le a voksomat.
Nem vagyok én már akkora gamer, az esetek nagy részében többet fog menni idle-ben, mint terhelve. Nem lesz annyira nyúzva.
(#2636) gbors: Köszi, ennek alapján is a D5 felé húzok. Lehet könnyebb eladni egy hőcsövest majd, de az meg annyival drágább is. Bár nem is tervek tőle hamar megszabadulni.
-
wednesday
őstag
Jogos kérdés. Akkor úgy írnám le, hogy netezés, torrent, film közbe legyen főleg csendes. Terhelés alatt meg ne legyen hangos. Nyilván terhelésnél egy játék megy alatta, szól a hangszóró még, ha nem is hangosan stb.
Magyarán nincs olyan elvárásom, hogy mikor dolgozik a VGA akkor, ha fülelek a háznál, akkor se jöjjön ki egy nyikkanás sem, (persze nem vágom a földhöz a VGA-t, ha egy ilyenhez jutok hozzá kedvező áron, hanem örülnél neki), hanem, hogy zavaró hangja ne legyen, ami már feltűnő lenne játék közben.
Az egész az ár miatt kérdezem. +6-8-10 ezerFt-ot nem akarnék költeni típuson belül. De 2-3 ezerFt jobb hűtésért nem gond. Ha ennél a Giga D5-nél van csendesebb példány, alig drágábban, akkor az is jó lehet.
-
wednesday
őstag
Sziasztok.
Gondolkodom 1050TI vásárlásán. A hűtő csendessége érdekelne elsősorban. Tuningolni nem hinném, hogy fogok, nem szoktam ilyennel foglalkozni.
Az egy ventisek is jók ezen a téren? Ti melyik márkát ajánlanátok elsősorban ár és hűtés/zaj terén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest