- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
robix06
csendes tag
-
robix06
csendes tag
hát nemtudom hogy miért enm hiszed el pedig ennyin megy
-
robix06
csendes tag
nemtudtok vmi olyan tuningot aminél még nem károsodik a kártya?
-
robix06
csendes tag
végülis én sem terveztem hogy ennél már tovább huzom mert már alap órajelen is megy tényleg mint a barom
csak megnéztem hogy mit megy
-
robix06
csendes tag
nah figyeljetek csak a bfg tech gtx260 maxcore 55 oc videókártyámat felhuztam a gpu:780-800mhz-en mozgott a memória:1250mhz shader:1530mhz. az ati radeon 4870 szerintetek megy ennyit?
de még nem néztem meg hogy mi a vége de már nemhiszem hogy sokkal többet lehet belőle kisajtolni nemtud valaki valami olyan tuning beállitást amin még pont stabil meg jó?mert ezeken az órajeleket kő stabil volt a crysis-ben meg a crysis warhead-ban is meg a gta4-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest