Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beowulf_78 #13838 üzenetére
Az tuti.
És még mi jön idén.... Villamosszékben dögleszteném meg az összeset....Így tönkretenni ezt a jó kis országot.
joshua7: ezt nem értem, előbb még 105 ropi volt a giga, az msi oc meg 110. A proci is 76 lett, most akko' 2 ezerree occsóbb....
-
Nekem mindegy, de itt kurva nagy gáz van. Kb egy órája néztem iponon GTX280-at és pl. az MSI 87 ropi volt, most 110, de 105 alatt nincs GTX280...
Mi a fene történik itten kérem szépen.
Core i7 920 78000.... CORSAIR Dominator 6144Mb DDR3 1600Mhz CL8 i7 DHX TRIKIT 72000
-
válasz
Beowulf_78 #13814 üzenetére
Köszönkük ferike, ügyes vótá ebben az 5 évben,,,,,
-
Nem tudjátok véletlen, hogy x64-es vistán mitől van 1 fps, meg fagyás a GTA4-ben?
-
válasz
hülyegyerek #13709 üzenetére
Valami driver kavarc lesz, vagy user error, a gtx260 idle-ben is gyorsabb.
Lehet kéne egy új rendszer, az biztos megoldja.
-
válasz
Cyberpunk #13701 üzenetére
Aztak@rva gyerekek, még hogy nem gyorsul a Crysis,
, vissza is vonom az előző kijelentésem. Most vista DX10 very high-on gyorsabb, mint xp alatt, de mondhatnám úgy is, hogy sosem volt ilyen gyors a crysis.
Próbáltam régebben vista x64-en dx 10-ben, de sokkal lassabb volt, mint xp alatt, most fordult a kocka, még a játék betöltődése után sem röccen meg soha, tol ez a cucc rendesen.
Ja, most megy rendesen, belőttem az órajelet és a ventit is. Én is úgy szoktam, hogy a D/Program Files-ba telepítek mindent, így nincs összeszemetelve a C-meghajtó. Onnan indítom a crysis-t, az 1.2-es patch van fent, brutálisan jól fut.
Próbálgattam régebben a 64 bites vistát, de nem volt az igazi, remélem most beválik, letiltottam a lapozófile-t is.
-
válasz
Cyberpunk #13695 üzenetére
Szuperboci: szerintem nézd meg a saját adatlapod....
Cyberpunk: Megpróbálom, hátha összejön valami jó kis 64 bites rendszer. A 32 bitessel az volt, amit írtál, hogy kellett neki egy kis idő, míg összeszedte magát és utána ment minden flottul. Ez a virtuális memória jó ötlet, le is tiltom mindjárt. 64 bites rivatunert nem tudsz véletlenül? Ez a 2.22 valami sys driverért rinyál és nem látja a vga-t.
-
válasz
Cyberpunk #13683 üzenetére
Köszi! Tényleg nem volt occsó, 250 ropi volt házzal együtt,
kb 1 hét még mire megjön a Thermalright hűtő. A Crysisben nem volt gyorsulás a húzott quadhoz képest, a GTA-ban viszont igen, de látom van új patch is hozzá.
Mindenképp szeretném kihasználni a ramokat, fel is nyomtam újra a 64-es vistát, remélem menni fog most pöpecül. A 32 bites is az elején kínlódott sokat, aztán szép lassan beállt a rendszer és nem is volt vele semmi gond.
Beowulf_78: nem gond ez, inkább előrébb járjon. Amúgy a GTA elég rendesen használja a cuccot, szóval nem teljesen felesleges a power, egyébként az egész rendszer gyorsabb lett.
Több ok miatt is váltottam:
Érdekelt ez a core i7, most van rá lóvé és ma még jól el lehet adni a 775-öt, arról nem is beszélve, hogy semmi sem garantálja az árak csökkenését, amilyen sz@r forintot jósolnak. Ha megjön a GT300, már csak azt kell megvenni, nem akkor egy teljesen új gépet. A 775-ös rendszer árát beteszem a fiókba és abból meg is van a GT300.
Ahogy Cyberpunk is mondja, a lapon és a ramokon bőven lehet spórolni, ha arról van szó és úgy már egész kellemes összegért lehet váltani.
-
válasz
Cyberpunk #13679 üzenetére
Hali!
Bizony ám, gyorsabb az egész rendszer.
A windows boot pl. nem, de maga a rendszer működése szerintem gyorsabb lett, biztos a többszálas kezelés miatt, fene tudja. Meg nem igazán lehet kiakasztani a cuccot.
Játékot csak a crysis-t és a GTA4-et próbáltam, eddig igazából 32 bites xp alatt, mert a 64 bites vista szvsz egy határ kaki, de mindjárt felnyomom újra. A lényeg, hogy crysis alatt én nem vettem észre különösebb gyorsulást, viszont a quad húzva volt, itt meg a prockó alapon megy, szóval ha ezt is elkezdem húzni még érhet meglepetés bőven.
A GTA (patch nélkül) viszont alapon is gyorsabb, mint a húzott quaddal, szerintem egy jó 64 bites rendszer még ezen is dobna sokat.
Az az igazság, hogy egy csomó mindent be kéne még állítanom, finomítani kicsit a rendszert, mert szinte minden auto-n van, de nem tudom mit mire állítsak (feszek, órajelek, szorzók stb.).
Jó lesz ez, ha sikerül mindent megérteni és pöpecül belőni, nagyon ütős cucc lesz, mondjuk már így alapból is brutális.Egyelőre ennyi, majd úgyis írok még.
SSJPeter: nekem sem sikerült ez a driver csere, lehet nyomok egy új rendszert, még alig van fent valami szerencsére.
-
válasz
pigatt #13656 üzenetére
Köszi, remélem bejön, mert azzal tökéletes volt minden, csak gondoltam ha új rendszer, akkor új whql, hát ez most nem az igazi.
Bluegene: megint kezded a flémet, légyszi ne itt folytasd!
Cyberpunk: érdekes módon, a hátsó kerekek nekem is szoktam hiányozni, de csak az ultrahighquality-val, ez nem a driver hibája.
-
Feltettem az új rendszerre a 181.22-es whql-t, de nem valami tuti. A crysis-ban is sokszor később töltödnek be a textúrák, a 180.48-al ilyen nem volt akkoriban. Hogy tudnám teljesen leszedni ezt és felnyomni a 180.48-at?
-
válasz
Beowulf_78 #13537 üzenetére
Azt jósolják, hogy egész évben 280-körül mozoghat az euro, néha lehet 300 is
, úgyhogy a forint elég gyenge lesz 2009-ben, de ne legyen igazuk. Én is elkéstem kicsit az i7-el, most min 20 rugó bukta, de rohad el, megrendeltem, mert még emelkedhetnek is az árak, ahogy a lap már emelkedett is.
-
válasz
h.adam.92 #13346 üzenetére
Nem csak a 675 számít, gondolom az volt a gpu órajel. Lehet szarráhúztad a ramokat és azért ment tönkre. Nekem a GTS-nek ez volt a vége: 660/1600/1900Mhz Itt már a teszt alatt is villódzott a kép. Te baxtál el valamit ez tuti.
Szerk: hol van itt a shader órajel? De még mindig nem értem, hogy ha nem tudod mit hova húzol, akkor mi a faszér nyúlsz hozzá? Kérdezz bátran, senki sem rivatunerrel a valagában született.
szerk2: én sem bántásból írom, csak szeretnélek megkímélni attól, hogy a 280-at is szétgyilkold.
-
válasz
h.adam.92 #13339 üzenetére
Semmi gond!
Persze mindkettőt be kell dugnyi neki.
Most készülsz 280-at venni?
szerk: most olvasom, hogy igen. Nos mindegy melyiket veszed, felesleges a gyári tuningért pénzt kiadni, annyit mindegyik elmegy 24/7-be.
Jó az az MSI OC, amit kinéztél, még egy kicsit pöckölsz rajta aztán örömésbódottá....
-
válasz
Szuperboci #13330 üzenetére
Én 90-ért vettem garlevéllel a 280-at decemberben, akkor nagyon jó üzlet volt.
Ha jó áron el tudod adni a 260-at (nem itt, hanem ismerősnek, havernak stb.
), akkor szerintem cserélj, mert egy húzott 280 azért kurva jó tud lenni.
h.adam.92: hát ennek aztán nagyon nehéz utána nézni a gyártó honlapján:
[link]
-
válasz
Cyberpunk #13168 üzenetére
Én két utat javasolnék. Megvárod míg lecseng ez a mostani euró cirkusz (hogy dögölnének meg, mert most szeretnék váltani) és váltasz core i7-re, majd ha megjelent, jöhet a GT300. A másik, hogy vársz és játszol, majd a GT300 megjelenésekor váltasz i7-re. Persze aztán Te tudod, de ez a mostani proci Téged kiszolgál mindenhol, ha cseréled, az már ne 775-ös legyen.
-
Ne aggódj miatta, nem lesz semmi baja. Egyébként rosszul emlékeztem, 700/1400/2300-on megy a kari, ez a Zotac GTX280 AMP!, illetve az MSI Super OC gyári órajele. Most néztem meg a rivában, bocsika!
A venti viszont menjen maxon, kell neki a szellő. Nekem 50 foknál szabályoz 10 fokos intervallumban 100%-ra.
-
válasz
banderasz77 #13054 üzenetére
Ne törődj vele, én is nézegettem akkoriban. Itt az iponos hír róla: MSI Super OC GeForce GTX 280
Ez a super oc dolgozik olyan órajeleken, mint pl. a Zotac GTX280 AMP!. (700/1400/2300)
-
válasz
Beowulf_78 #12996 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek és megértelek, nekem a Tiéd marad a követendő példa.
-
válasz
Laraxior #12949 üzenetére
Ebben az esetben természetes a csere!
Mr. Maffia: első hsz-e a topikban a 12922-es volt, azért írtam én is.
Beowulf_78: jó, akkor keressük meg hol gyorsabb, úgyis jön a hétvége, én benne vagyok!
A fánkot pedig szeretettel várom, alap órajelen, legyen 5 vagy 10 perc, mondjuk én nem a furmarkot használom, hanem a gpu caps viewert.
-
válasz
Beowulf_78 #12943 üzenetére
Szvsz teljesen értelmetlen a 280/285 váltás, csupán pénzkidobás.
Ezt a teljesítményt hozza a 280 is, hogy mennyivel hűvösebb azt még nem tudjuk.
-
Van egy olyan érzésem, hogy nem sokára lesz egy halom anyagi és/vagy családi okok miatt eladó GTX260/280....
-
válasz
Beowulf_78 #12904 üzenetére
Tiszta sor.
Várjuk az eredményeid!
-
válasz
Beowulf_78 #12901 üzenetére
Csak mint infót közöltem, nem azt, hogy szarabb a 285.
5 perc fánk után mennyire meleg a cucc?
Foglalt név: oda írogasson westlake saját magának.
-
válasz
slett27 #12561 üzenetére
Az everesttel csinálj naplózást és megmutatja, hogy mennyi ram fogy. Szerintem kizárt dolog, hogy ez a baj, de amíg ezt nem teszed meg, nem fog kiderülni.
Nekem az alap crysis az ultrahigh pakkal evett 2 gigát (illetve a rendszer összesen), tehát eléggé meglepne, ha a 4 giga kevés lenne.
-
-
válasz
Cyberpunk #12546 üzenetére
Ilyen gondom szerencsére nekem se volt eddig, bár ez az első csúcs vga-m, ennek se anyagi, inkább lelki eredetű az oka.
(értsd, nem tudtam magam rávenni, hogy ennyit kiadjak egy vga-ra) Most jut eszembe, volt egy akkor majdnem csúcs FX5900-em.
Én is 320-as GTS-ről váltottam és annak is csak a crysis-el és a clear sky-al voltak gondja, a többi ment szépen.
Ez a GTX280 viszont gyilkol a szó szoros értelmében. Tegnap este is alig jutottam előre a crysisben, mert órákig mászkáltam és ámultam, hogy a büdös életbe lehet ilyen brutál grafika ezzel a sebességgel, a legkisebb röccenés nélkül. -
-
válasz
Buldozer99 #12510 üzenetére
Jah most is annyi volt a a max crysis alatt,
nyomok egy kis GTAIV-et, elég volt a lövöldözésből.
Érdekesség, hogy a crysis alatt, ha kilépek a menübe esc-el, akor is fullon megy a venti és olyan meleg a kari, hogy égeti az ember kezét. Fene tudja mitől lehet, pedig ott aztán nem kell számolnia semmit.
-
válasz
Beowulf_78 #12508 üzenetére
Az bizony, meg az úgy az egész game eddig.
Nagyon élvezem a látványt és a lehetőségeket, oboa 24/7-be.
Asszem reggel hatig megint nem lesz turn off......
Épp most nézem, volt olyan, hogy GPU VRM 95 fok.
-
válasz
Beowulf_78 #12503 üzenetére
Nagyon brutál kártya ez a GTX280, ha ezt tudtam volna, már rég veszek egyet. Az ilyen nyílt terepeken, harcokban is fossa az fps-t, le a kalappal előtte.
-
Tudnátok esetleg segíteni abban, hogy ezt a pályát honnan tudnám még letölteni?:
A crymodról csak 8-10 k-val jön vagy meg is szakad, máshol nem találom.
Megtaláltam, ha esetleg érdekel valakit, innen letöltheti gyorsan:
-
válasz
Buldozer99 #12463 üzenetére
Nekem ilyet csak vista alatt csinált, de ott elég gyakran. XP alatt sosem találkoztam vele.
Cyberpunk: mostanában folyamatosan monitorozok az everesttel és több óra crysis után sem ment a memóhasználat 2100 MB fölé (ez a teljes rendszer által használt, tehát nem csak a crysis). Ott valami más gebasz lesz.
-------------
Ez is kurva jól néz ki, csak nem tudom mi a levels neve:
Bár egy kicsit túl van shaderezve, de annyi baj legyen.
-
válasz
Buldozer99 #12457 üzenetére
Az alap gamehez szedem a Mirror 3-ról, de csak 1 megás a netem azért jön lassan, kb 105k-val.
-
válasz
Laraxior #12339 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi lesz. Lehet tényleg.
Én is reggel hatig nyomtam megint a gémet, nem tudtam abbahagyni egyszerűen, olyan vagyok, mint a mosott szar....
Buldozer99: valamelyik topikba képekkel linkelték hogy kell beállítani a rivatunert, de nem emlékszem hol olvastam. Mindenesetre próbáld meg így, elvileg mennie kell: RivaTuner alapok
Na megtaláltam: [link] Sok sikert!
-
Lehet felrobbant a gép, olyan agresszív az a driver......
-
válasz
Buldozer99 #12291 üzenetére
-
Akkor még1szer B.U.É.K!
Épp kint voltam kutyát etetni.
-
válasz
Laraxior #12270 üzenetére
Gondoltam kiteszem kicsit a gépet a hidegbe és úgy tesztelek párat, viszont attól tartok, hogy ha utána behozom a melegre, nem fog-e bepárásodni a cucc? Végülis nem hagyom kint egész éjszakára és nem lesz lekapcsolva, sőt inkább szarrá lesz terhelve, tehát lehűlni nem tud.
-
B.U.É.K. minden GTX tulajnak!
-
válasz
Buldozer99 #12255 üzenetére
Ha szétfőzi akkor az már nem is jó. Vegyél vissza órajelekből, emeld a venti sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest