- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
Nethunter #868 üzenetére
Nálam csak 1280x1024-be van,max beállítással mind far cry 3 30fps kb,crysis 3 27fps,új bioshock 35 fps,tomb raider 35 fps de minden játéknál ugrál,meg pályától is függ,meg ha variálsz az élsimításon pl 8 helyett 4 vagy 2,meg FXAA féle szűrőkön akkor jobb,már rég akartam írni egy tesztet,lehet végre megírom,még az új metro-t megnézem.
-
Mans20
addikt
válasz
Nethunter #862 üzenetére
Nekem ez van [link] Nem bántam meg,hangja játék közben van valamennyi de nem zavaró,csak hallani hogy dolgozik,max 70 fokig megy fel,ebbe a szemét melegbe 74 volt,gondolom a kétventist nézted,de ez se rossz.
Faterkam most épp 51-ért van,ipont el kéne már felejteni,minden nap más árak,gariidővel szórakoznak,gariztatás meg mikor milyen kedvük van.
-
Faterkam
addikt
válasz
Nethunter #864 üzenetére
660 már volt tegnap 49eFt-ért is, nem tudom meddig!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Autóhifi
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mobil flották
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest