Hirdetés
Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszi, én a MPCHC-t használom, talán azon belül kell keresgélnem. A lényeg, hogy a CUDA-hoz külön telepíteni nem kell.
-
mexel
veterán
Nekem még mindig nem megy. Mi kell még hozzá? Feltelepítettem az nvidia 182.05-ös beta drivert. Fenn van az 1.9-es Coreavc, most már ki is tudom pipálni a Cuda sort. Viszont hol kellene lennie milyen ikonnak? A Cuda-hoz mit kell még telepíteni? Nekem csak egy Browsert telepít. Kell még más is hozzá?
(2 fájlt telepítek még a cuda-hoz:
CudaSetup-2.1-win32.exe
NVIDIA_SDK10_CUDA_2.10.1215.2015.exe) -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Nekem is pont ez a gondom, én is ki akartam próbálni, de nem megy. Ha találsz vmi megoldást írd már meg légyszi, mert nagyon érdekelne, ha működik ez a dolog. Feltelepítettem mindent amit kér, de nem megy. Mintha a cuda működése közben vmi ikonnak kellene lenni a tálcán nem? Nekem a cuda-hoz csak egy Browser jön be, fogalmam sincs mire jó.
Aktív témák
Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Windows 11
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mini PC
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs