Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

válasz xedos #2300 üzenetére

Nagyon vegulis en sem lepodtem meg, en is kb ekkora sebessegkulombsegre szamitottam csak a core duo javara.
    Amugy mint emlitetted tenyleg nem hasznaljak ki ezek a tesztek a tobbmagos procit de ugyebar a legtobb jatek sem hasznalja ki.esetleg par legujjabb jatek igen de oda meg mar az x1600 as vga is valszeg keves. szal nem latom ertelmet megvenni jatekra egy jobb procit. pedig a notebookos boltok mindegyiketol azt hallottam akit felhivtam tanacskeres szempontjabol hogy jatekhoz a celeronm et felejtsem es legalabb egy core duot de inkabb core2 duot vegyek. Szal jo kis parasztvakitas ez a 2 magos dolog. nagyon keves dolog hasznalja ki foleg azok kozul amit notin szokas futtatni. Sok esetben meg csak a rossz cpu szervezes(windows vagy chipszet miatt) miatt meg soxor meg lassabb is lehet egy 2 magos mint egy egymagos.
    mindenesetre a kovetkezo notim az biztos egy celeronm es konfig lesz x1600 al. jo lesz az a xpress 1100 helyett. Bar erosen elgondolkodtato egy amds rendzsert nezni sempron procival mert az legalabb energiatakarekos is.es nem biztos hogy sokkal lassabb az sem.

Új hozzászólás Aktív témák