- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz
Robeerto #609 üzenetére
Ma vettem én is egy kinetik backpaket, és 100% ig egyetértek veled, nagyon jól néz ki, nagyon tartós, tele van jól használható zsebekkel. Én suliba hordom, és elfér mellette a laptop, a jegyzetek és mp3 lejátstzó mobiltelefon mindennek van hely benne. Még ha valaki üditőt ezt azt tesz bele az is kényelmesen elvfér. Én 12" laptopot hordok benne, az is tökéletes passzol bele, igaz a 15" képest elforditva, igy az a tépőzáras pánt fölösleges, de tökéletes tartja igyis a laptopot. Annyit még hozzá, hogy a logitech webshopjába 1-2 hónapos szállitási időt mondtak, az edigitálnál másfél két hetet, aztán útbaesett a red tower computer, a lehettérnél, benéztem (dél körül) és azt mondták fél ötre jöjjek érte, legalább 10 szer megkérdeztem hogy biztos lesz e, aztmondák igen, és volt is 10.400 FT-t szóval fele annyiért mint a logitechnél, és egy kicsivel olcsóbban az edigitálnál és még heteket sme kellett várnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged