Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex1989
csendes tag
[L]Hello mindenkinek![/L]
Szeretnék vásárolni egy Fujitsu Siemens Amilio L7300 notebookot, aminek az infóit itt találjátok:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=1607222
A lényeg, hogy az operációs rendszer: Linux 8.0 Live Eva. Szeretném én ezt letörölni és XP-t telepíteni helyette. Ez megoldható úgy, hogy berakom az XP cd-met és leformáztatom a XP telepítőjével a winyót, majd felinstallálom az XP-t? Ugyanaz az XP megfelel, ami az asztali gépemen van vagy ide más XP kell vagy lényegtelen?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szerintetek adnak-e hozzá DRIVEReket a notebookhoz cd-n? Mert ügye, ha újrarakom az XP lehet, hogy nem fogja [ sőt biztos ] felismerni a dolgokat benne.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem ma minden új cucchoz adnak driver cd! Szerintem! Én még nem vettem olyan cuccot amihez nem volt driver!