Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiet111
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Van egy Acer aspire 5715z laptopom. Memóriát és processzort szeretnék benne cserélni.
Jelenleg 2 Gb memória van benne. Ha minden igaz GL960 chipsettel rendelkezik.A kérdés, hogy mennyire tudnám bővíteni a memóriát, illetve milyen modulokkal. Jelenleg 2x1 GB 667 Mhz ramok vannak benne. Új memóriákkal nem lehetne rábírni a 800 Mhz-s működésre. Úgy olvastam valahol, hogy max 3 Gb-ig lehe bővíteni, és ott sem mindegy melyik modult hova teszem.
A pocesszor pedig egy T2310-es processzor, ezt szeretném kicserélni egy minél gyorsabbra, én T7700, T7800 szemeltem ki. Socket P foglalatú a processzor tokzása, ha minden igaz.
Szóval ebből a laptopból szeretném kihozni a legtöbbet, és bármiféle tanácsot szívesen veszek!
Köszönöm a segítséget előre is.
-
tomiet111
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni HP Compaq CQ61 325sh notebookom memóriabővítséshez. Jelenleg egy 1gb-s és 2gb-s modul van benne, de elvileg 8gb-ig bővíthető, ha kicserélem 2 db 4gb-s re.
A kérdésem az lenne, hogy pontosan mely alkatrészek lennének számomra megfeleőek. Ha jól informálódtam, akkor DDR2-es 4 gb-s egység kell, bár órajelben nem tudom mi a notim által támogatott maximum.
Ha valaki járatos ebben a témában, annak megköszönném a segítségét.
üdv:
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elden Ring
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest