- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Pyttawrx #15489 üzenetére
Pontosan ugyan olyan, 4 gigás sk hynix ddr4 ramot tettem bele, mint ami benne volt (a cikkszám is stimmel). Annyi történik most bekapcsolás után, hogy a dell logó bejön és alatta "homokórázik", illetve első indításnál bejött egy képernyő, hogy megváltozott a ram mérete, ezt continue-val nyugtáztam.
-
Rigormortiis
veterán
Betettem a gépbe még egy 4 gigás ram modult, azóta nem bootol be. Mit cseszhettem el? 😅
-
Rigormortiis
veterán
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen ram van a gépben (pl ddr4)? 4 gb van csak benne, és legalább még egyszer ennyit szeretnék bele tenni.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Tettem az Inspiron 15ömbe egy ssd-t a dvd helyére, és be szeretném állítani, hogy erről bootoljon a gép a hdd helyett (klónoztam a hdd-t az ssd-re), de sehol nem találom a biosban, hogy hol lehetne bootsorrendet állítani. Mit nézek be? Nem tudom, számít-e, de be van kapcsolva a secure boot opció és az uefi alapértelmezésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged