Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
maximilian4 #7884 üzenetére
A RAM-al nem lesz gond, nekem is Samsung + Kingston páros dolgozik együtt szépen. A bluetooth modult nem hiszem, mert ahhoz kéne hely meg forrasztani kéne gondolom én, jobban jársz, ha veszel egy külső bluetooth egységet, amik már olyan picik, hogy akár az USB-ben is hagyhatod véglegesen, ráadásul olcsó tétel. A billentyűzet szerintem nagyon nagy munka lenne, ha találsz hozzá valahol olyan billentyűzetet ami világít akkor tuti cserélhető, de én nem vagyok benne biztos.
-
privacy99
senior tag
Köszi! Valószínűleg pont ilyen van a gépemben is, de árban és gyorsaságban/egyszerűségben mindenképpen a Kingston a nyerő, holnap már át is veszem, ez meg >9000-be kerülne + szállítás. Reménykedem hogy tökéletes lesz az összhang, minden érték(1.5V, CL11 időzítés, 1600Mhz, 4GB) megegyezik, csak a gyártó neve nem.
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Az ASUS K55VJ-SX256D notebookomban szeretnék RAM-ot bővíteni. Az AIDA64 szerint SAMSUNG 4096MB 1600Mhz SODIMM RAM van benne. Tegnap belenéztem, és 1 modul van benne + van 1 bővítőhely(természetesen).
Szívesen vennék egy pontosan ugyan ilyet, de nem találtam sehol. Esetleg ez a RAM modul megfelelhet? Be tudom illeszteni a SO-DIMM foglalatba, és nem gond a különböző gyártó? Ha nem, tudnátok ajánlani olyat, ami biztosan megfelelhet ebbe a gépbe?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest