Új hozzászólás Aktív témák
-
suspect
aktív tag
még melyik processzorok lennének jók bele?
hát most noname paszta van itthon, akkor azt hagyjam? -
suspect
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy laposom, nem mostani darab de itthonra alap dolgokra nekem megteszi. Egy Acer Aspire 3100-as lenne ez a csodagépezet
Kicsit azért szeretnék rádobni egy kis erős és processzort cserélnék benne. Ahogy láttam az AMD Turion 64 X2 TL-58 a legnagyobb amit bele tudok tenni, mert a többi már valószínűleg nem passzolna bele, valamint lehet, hogy a hűtés kevés lenne. Jelenleg ilyen van benne. Szerintetek ha beleteszem ezt a TL-58-at akkor a hűtés elég lesz? Mind a kettő 31Wattos teljesítménnyel megy.
És ha kicserélem, akkor semmit nem kell csinálnom a gépen? Csak spontán kicserélem?Válaszotokat előre is köszönöm
-
suspect
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6773 üzenetére
csak nekem mondtak olyat, hogy az lehet, hogy nem lenne bele jó mert az újabb proci
"...A nagyobb turionok újabb gyártástechnológiával készültek, más a csíkszélesség (mikron). Ezek a változatok már nem mennek a 3100-asban, csak újabb gépekben (Pl. Asus F5 széria, Fujitsu PA 2548). Bizonyos turionok készültek mindkét verzióban, azokat azonosító alapján lehet csak kikeresni, hogy hány mikronos.."ez így van?
-
suspect
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy Acer Aspire 3100-as notim
szeretnék belerakni egy AMD Turion 64 X2 Mobile TL-68 procit
nem fog az benne nagyon melegedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest