- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
suspect
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy Acer Aspire 3100-as notim
szeretnék belerakni egy AMD Turion 64 X2 Mobile TL-68 procit
nem fog az benne nagyon melegedni? -
suspect
aktív tag
válasz Thunderzolee #6773 üzenetére
csak nekem mondtak olyat, hogy az lehet, hogy nem lenne bele jó mert az újabb proci
"...A nagyobb turionok újabb gyártástechnológiával készültek, más a csíkszélesség (mikron). Ezek a változatok már nem mennek a 3100-asban, csak újabb gépekben (Pl. Asus F5 széria, Fujitsu PA 2548). Bizonyos turionok készültek mindkét verzióban, azokat azonosító alapján lehet csak kikeresni, hogy hány mikronos.."ez így van?
-
suspect
aktív tag
Üdv fórumtársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy laposom, nem mostani darab de itthonra alap dolgokra nekem megteszi. Egy Acer Aspire 3100-as lenne ez a csodagépezet
Kicsit azért szeretnék rádobni egy kis erős és processzort cserélnék benne. Ahogy láttam az AMD Turion 64 X2 TL-58 a legnagyobb amit bele tudok tenni, mert a többi már valószínűleg nem passzolna bele, valamint lehet, hogy a hűtés kevés lenne. Jelenleg ilyen van benne. Szerintetek ha beleteszem ezt a TL-58-at akkor a hűtés elég lesz? Mind a kettő 31Wattos teljesítménnyel megy.
És ha kicserélem, akkor semmit nem kell csinálnom a gépen? Csak spontán kicserélem?Válaszotokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
suspect
aktív tag
még melyik processzorok lennének jók bele?
hát most noname paszta van itthon, akkor azt hagyjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest