- Házimozi belépő szinten
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehnaton88
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6186 üzenetére
Szerintem sem lesz ilyen szintu kulonbsegek g55 modelleken belul, csak kivancsi voltam. Gondolom mikor ez a GPU keves lesz, akkorar a proci is. Viszont sok a tuningpotencial benne, ahogy neztem a komoly hutes miatt tartoasan birja a gpu 835->1000Mhz Memoria:5000->5700-6000Mhz orajelet
-
Ehnaton88
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6184 üzenetére
Megneztem a kepet, az alaplap nem egyezik, szerintem az enyemmel, ebbol kovetkeztetek:
A csatlakozok helyzete es szama nem azonos, nalam 4db usb van (ezen 2 latok es rossz helyen) es a kartyaolvaso oldalt van a kepen, nalam alul. Egyebkent koszonom a gyors valaszt (hcl, thun..)
-
Ehnaton88
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy szetszedes nelkul,megallapithato, hogy a videokartya az alaplapra integralt, vagy cserelheto (mxm modulos)
A gep: Asus g55 jelenleg gtx660m van benne, egyenlore nem kivanom lecserelni, csak erdeklodesbol kerdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Spórolós topik
- Flint 2 OFF topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest