Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Pavilion DV6500 Special Editionben jelenleg egy T7300as proci ketyeg. Mi a legerosebb proc, ami belemehet? T9300 vagy akar T9600? Esetleg valamilyen quadcore?
-
tajcsi
őstag
válasz
Thunderzolee #7852 üzenetére
Megkoszonom a segitseget bar nem ilyen jellegure lenne szuksegem, mert eddig en is eljutottam.
Konkretan az erdekelne, hogy melyik notik belso felepitese hasonlo v esetleg megegyezik a dv6500al.
Igy lehet, hogy pl olcsobban megtudok venni egy egesz notit ami bontasra var, mint egy feles akksit.
ugyancsak erdekelne, hogy milyen notibol tudnek hutot atszerelni a dv6500ba, ami jobb mint az eredeti. -
tajcsi
őstag
DV 6500CT special editionbe szeretnek dvd irot venni mert a regi megdoglott...az lenne a kerdesem, hogy milyet ajanlanatok?
Tovabba szeretnek bele venni egy normalis akksit, viszont nem tudom milyen mehetne bele...
Megvalami, ugye elvileg 4giga ram a max, ameddig bovitheto, engem csak az erdekelne, hogy ez FIX, vagy beletehetek mondjuk egy 2GB es egy 4GB-os modult, menne vele siman a noti? Elvileg ugye a 64bites windows tobbet is felismer... -
tajcsi
őstag
HP pavilion dv6000 special edition laptoban jelenleg gf8400 128as grafika dolgozik, win7 index 2 pontot ad..milyen kartya kellene legalabb 5 pont eleresehez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 24 Hours of Le Mans
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest