Új hozzászólás Aktív témák
-
partypinky
csendes tag
Akkor ide nem is lehet másik video kártyát berakni?
-
partypinky
csendes tag
Néztem a fenti linket a wikipedián, de sajna nem tudok angolul
-
partypinky
csendes tag
sztikac >>> megnéztem és Express Card foglalat, tehát akkor ez mire is szolgál? Hát igazából nem asztali helyett vettem, mert van az is itthon nekem , csak eléggé furcsa mert minden nagyobb játék telepítésénél megadja magát és ujraindul:S Pedig nem rossz gép.... P4 2ghz stb.... Na tehát akkor ez az Express Card foglalat mire is való? mert nem vagyok tisztában vele.
Válaszodat előre is köszönöm! -
partypinky
csendes tag
Sziasztok, vettem egy laptopot, és integrált Ati Radeon X200 van benne, igaz húzható 256megáig de szinte semmit nem ér..... És van benne PCI xpress bemenet az oldalán, és arra lennék kíváncsi hogy ide lehet berakni egy másik videókártyát? és ha lehet akkor milyet és hol és mennyiért lehet venni? MSI MegaBook S420X-004Hu a laptop. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest