- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
-
sulaco79
tag
válasz
laca500 #9608 üzenetére
Sok sikert Laca! Itt-ott felbukkan néha egy jó vétel, az én procim az apródon volt, a srác február óta hirdette 60 ért, majd 28-ra levitte az árát, ekkor bukkantam rá. Féltem, hogy lehúzás, de bevállaltam...mikor megjött a csomag órákon keresztül zokogtam
A hűtéssel sem lesz bajod, nálam 43-47 alapjárat, órákon keresztüli húzatással 65-70. Ha 45 W-osat raksz bele az akár 15-20 fokkal is megnövelheti az értékeket.
-
sulaco79
tag
válasz
laca500 #9599 üzenetére
Köszi Laca!
Mielőtt lecseréltem a 2020M-es celeront az i7-re átböngésztem a netet (az általad linkelt lenovo tread-et is megnéztem)
Kritikus kérdés volt az alaplap, mindenképp HM76-os kellett, ez stimmel is, fogadta, felismerte és működteti is a procit. Valószínűleg a BIOS van a celeronra hangolva ezért nincs benne az EIST opció, ami a turbót vezérli.
Jövőben megpróbálom megmókolni a BIOS-t, de nagyon hasít így is az i7 3632qm, 4x gyorsabban renderel az After Effects, mint a T9300-as alatt. Nagyon elégedett vagyok vele még turbó nélkül is.
-
válasz
laca500 #4003 üzenetére
Start menü --> vezérlő pult --> rendszer
Itt mennyi ramot ír?Ezek közt kerestél már hozzá ramot?
hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/notebook_ram.phpÉs hát igen, 1GB alatt csak szüttyögni lehet, csoda, h eddig kibírtad olyan kevés memóriával, én a gyors gépekhez vagyok szokva.
-
xcbiker
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest