- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s3toraph
üzenetére
1. DOS flash: Please execute "KAWF0309.BAT" batch file to update bios under pure Dos mode.
2. Windows flash: Please click "KAWF0310.exe" to update bios.Ez a BIOS fájlok mellé van csomagolva.
A Win mappában kell az exe-re kattintani.
Igen, elindul egy kis programablak, végigfut a csík kétszer (egyszer letörli a régi BIOS-t, egyszer meg frissíti az újra), és kész.
Esetleg újra is indul.Ha nem sikerült, akkor kuka a gép, vagy az aprók közt vannak hirdetések, akik segítenek a halálból visszahozni a BIOS-t.
Én nem tudom, már a Pentium 4-es gépek alaplapjaihoz tartozó BIOS-t is win alól szoktam frissítgetni azoknál a gépeknél, amik hozzám kerültek. Pendirve, meg floppy felesleges macera, megy ez win alól is.
Természetesen mindenki saját felelősségre csinálja, ha fél tőle, akkor ne tegye, oszt kész.
-
válasz
s3toraph
üzenetére
A terméktámogatási oldalon (amit linkeltél), elolvashatod, h mit változtattak az újabb BIOS verziókkal. Ezeket többnyire win alól is lehet frissíteni, pár-tíz másodperc az egész, sima ügy.
Ha nem frissíted, az se baj, mert ahogy olvastam, nem CPU-mikrokódokat adtak hozzá az újabb BIOS verziókkal, de ettől függetlenül ajánlott a legújabbat feltenni.
Youtubeon vannak videok, h hogy kell szétszedni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx