Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s3toraph #9151 üzenetére
1. DOS flash: Please execute "KAWF0309.BAT" batch file to update bios under pure Dos mode.
2. Windows flash: Please click "KAWF0310.exe" to update bios.Ez a BIOS fájlok mellé van csomagolva.
A Win mappában kell az exe-re kattintani.
Igen, elindul egy kis programablak, végigfut a csík kétszer (egyszer letörli a régi BIOS-t, egyszer meg frissíti az újra), és kész.
Esetleg újra is indul.Ha nem sikerült, akkor kuka a gép, vagy az aprók közt vannak hirdetések, akik segítenek a halálból visszahozni a BIOS-t.
Én nem tudom, már a Pentium 4-es gépek alaplapjaihoz tartozó BIOS-t is win alól szoktam frissítgetni azoknál a gépeknél, amik hozzám kerültek. Pendirve, meg floppy felesleges macera, megy ez win alól is.
Természetesen mindenki saját felelősségre csinálja, ha fél tőle, akkor ne tegye, oszt kész. -
válasz
s3toraph #9148 üzenetére
A terméktámogatási oldalon (amit linkeltél), elolvashatod, h mit változtattak az újabb BIOS verziókkal. Ezeket többnyire win alól is lehet frissíteni, pár-tíz másodperc az egész, sima ügy.
Ha nem frissíted, az se baj, mert ahogy olvastam, nem CPU-mikrokódokat adtak hozzá az újabb BIOS verziókkal, de ettől függetlenül ajánlott a legújabbat feltenni.
Youtubeon vannak videok, h hogy kell szétszedni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Renault, Dacia topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest