- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASRock lapok általában
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrosh
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8355 üzenetére
Köszönöm az infót és az addig rendben is van, hogy mit tudok belerakni. Ezzel nem is volt gond.
A lényeg az lenne, hogy valami érdembeli különbség, teljesítménynövekedés, vagy bármi egyéb tapasztalható lenne, vagy nem ér annyit az egész csere-bere dolog?
Tulajdonképp ennyi lenne a kérdésem nékem.
Nem mindig szuperál a kompjúter, aztán gondoltam hátha lehet segíteni egy kis plusz hozzáadásával.A gond ott van, hogy minden cuccnak megvan a maga ára is és nem tudom megérné-e költeni rá. Ha meg már vennék bele procit, akkor valami jobbra gondoltam. Viszont azoknak az ára meg 7-8-9-10k vagy még talán több. A ram az meg olyan lesz amit épp találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest