- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Na akkor most érted, vagy nem érted miért írtam? Lehet, elkövettem annyi hibát, hogy az utolsó mondatom (az utolsó két sor) nem a megszólításod utáni részhez, hanem az első a Krisztián-nak írtakhoz, vagy inkább -logikailag- az egészhez szólt. A hozzászólásom lényege ott van összefoglalva, miszerint "csak a chipset típusa, és a gyártói jellemzők alapján -szerintem- már régen nem dönthető el a kérdés", vagyis az hogy az adott chipset-tel szerelt lapban megy e az a CPU. Persze van amire kapásból rámondhatjuk, hogy eldönthető. Így már érthető? Persze -szerintem- értetted te ezt, hisz a válaszod második része (az "Egyébként igazad van a Krisztián által felvetettekben"... -től) le is írod ezt. És itt ezt meg is erősíted!Sajnos nekem nincs a felsorolt 1066MHz FSB-s Penryn processzorokból (T9400 , T9600, T9800) egyik sem, sőt semmilyen 1066MHz-s FSB-s Penryn CPU-m, de ha postázol egyet, szívesen megtesztelem, és megírom az eredményt. Ha így gondolod, PM-ben folytathatjuk.
Szép napot Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx