Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
proof88 #2613 üzenetére
Szia!
Nem olyan vészes, én ingyen szoktam csinálni haveroknak, eddig sose volt gondom belőle, pedig én is csak hobbiból csinálom. A hűtőborda kiszerelése és portalanítása nagyon egyszerű, komolyabb pucolás viszont már annyira nem. Érdemes levenni a hátlapról a takarólemezt ahol a proci van(általában a legnagyobb "idom" szellőző redőkkel), akkor meg tudod nézni, hogyan lehet kiszedni a hűtőt. Érdemes a procit\magokat is újrapasztázni.
Először nézd meg everestel, és hallgasd meg a coolert,h megy-e egyáltalán. Ha állandóan fullon pörög akkor lehet túlmelegedés vagy kiszáradt\sz@r paszta.
Manual ehhez nem nagyon kell, pár csavar a takarólemez, 4-5 csavar meg a procihűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged