Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicici
csendes tag
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
Szia,
Sikerült azóta cserélni a procit ? Mert nekem egy i3-350M zakatol a gépemben, ez is ugyazaz a socket elvileg és én is az intel i7-640M-et néztem ki magamnak
Nekem is úgy tűnik, hogy elméletileg lehetne cserélni, gondoltam megkérdezlek mit tapasztaltál ha cserélted azóta
Toshiba SATELLITE C650-177-es notebookom van, 8 Gb RAM újítás történt vele azóta...ez a proci + ssd meghajtón gondolkodtam. De igazából az ssd dob nagyon sokat rajta, kaptam kölcsönbe tesztelni ssd-t egy hete kb és a padlón volt az államHol röhögtem, hol huhogtam, másik dimenzió lett a gép...
-
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
A manualban azt írják, h i3/i5/i7-el volt szerelve gyárilag.
Notebookchecken találtam I7-640M-et, arra upgradelt valaki, azzal működik.Én nem vennék bele 35W-os TDP-nél nagyobb TDP osztályba tartozó processzort.
A négymagos prociknak amúgy is többfázisú tápellátó áramkör kell, ami ebben a gépben nem tudom meglehet-e. (Az I7-640M az meg 2 magos ugye.)
A gép hűtését valószínűleg 35W-hoz tervezték, nagyobb processzorral folymatosan ordítnaa a hűtő, és amúgy sem tudná lehűteni.Amit 1-es pontként írtál, az BGA tokozású processzor, olyat ne vegyél, azt forrasztani kell. PGA csatlakozóst nézz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest