- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
SSD firmware updated. Egyelőre csinálom a low-levelt hddn meglátjuk mi lesz. Ártani nem árthat neki. Megrendeltem optibayt elvileg pont ehhez a laptophoz készültet kapok. Meglátjuk mi lesz.
Amugy már 1x dell A11-es BIOSra frissitettem aztán nagy szenvedés közepette sikerült vissza raknom gyári BIOS(Nem engedte magát factory resetelni.)
Szoval 1x már átesett 1 bios frissitésen dell honlapjáról szedtem. Nem vettem észre semmi változást azon kivül, hogy a boot idő megnyult. Amikor töltött a bios megakadt kicsit gondolkozott aztán ment tovább csak. Gyárival pedig nem akad meg kb benyomom a bekapcsoló gombot és mire kinyitom az ablakot(gép mellett) Már felépült a windows. Ujabb BIOSsal valamiért lassabban bootolt kb 5-6sec. No meg volt 1 elég érdekes dolog, hogyha bedugott pendriveal indítottam nem bootolt be hanem auto restart és mindig megakadt 1 ponton és auto restart. Gyári A09es Biossal nem volt gond. Szoval az alaplap Bios frissitéstől tartozkodnék mert egyszerűen nem akar nekem ugy müködni ahogy kellene.(Gyárival semmi gond)
Azt tudom hogy legtöbbször vga és alaplap biosát szokás frissíteni. Azt ne mtudom, hogy van-e olyan hogy SATA vezérlő vagy hasonló külön bios? Vagy az az alaplappal együtt frissül?Szerk: Elnézést a többszörös postért csak hát ugye 5percig lehet editelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest