- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9414 üzenetére
Mielott ssdt vennek veszek 1 optibayt es belerakom a mostani ssdt es meglatjuk mi tortenik.
Esetleg a mostani hddm-nek a bajara tudtok valamit? A 750 gb usbrol mukodore gondolok. Gyakori hogy szinte hasznalhatatlanul lassu sot 1 filmet nem lehet megnezni rajta mert lefagy a vlc es ahol megakadt addig a pontig ismetel 1 bizonyos reszt gondolom ami bevolt toltve ramba(20-30s kb)
Vegyek uj kabelt? Formazzam le?
Vagy talan driver baja van?
Elvileg usb3 a csatlakozo es a laptop bemenete is. Megsem megy valami gyorsan...(kb mint 1 pendrive abbol isa lassu)Szerk: Mobilrol vagyok
2. Ssd pedig nekem azert lenne jo mert a mostani 120 kicsi es melleraknek 1 250eset. Video felvetelre convertalasra stb miatt nem lenne hatrany. A mostanin nem tudok csak kissebb anyaggal dolgozni kb 40 gb- vel.
A felvetelkor. Alig veszitek frame-t amikor ssdre mentem. Ssd elott hddn kb 50-60%os csokk volt fpsben. Most 50-60 al megy fraps nelkul pedig 70-90 korul.
Hdd lassu az en igenyeimnek ezert minimum sshd de ssd lenne legjobb. Ezt csak magyarazatkepp irtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 8300 mAh, maradhat?
- Futás, futópályák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest