- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
Gubu0101 #6064 üzenetére
Köszi, ha jól látom már jelentkezett is f27
Esetleg nem Fehérvári vagy?Az az igazság, hogy maga a noti ér olyan 50 ezret, nem ér meg nekem 8-at ez a művelet, főleg úgy nem, hogy már totál kiszedtem az alaplapot, minden hozzáférhető, ha lenne ilyen kis pákám meg ilyen cin felszippantóm, magam is megcsinálnám.
Ehhez kéne egy ilyen kis csatit szereznem, de honnan szerezhetnék normális, akár bontott alkatrészt??? Nem igaz, hogy 8-ért csinálják meg, 5db kis pötty pákával!Asszem elmegyek notiszervizesnek!
Szétnézek akkor még itt helyben, hátha van valahol egy ilyen kis alkatrész... -
Kloden
senior tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a notimban a kis DC jack dugasz meghalt, szakadozik a töltés, stb.
Namost a kérdés a következő: utánanéztem neten ennek a kis alkatrésznek, hivatalosan ezt találtam: Link Ez olyan 2500Ft.Ebayen ha megnézem ezeket a kis csatlakozókat, akkor azok meg olyan 1000Ft körül vannak. Link
És most jön a lényeg: szervizbe bementem, rákérdeztem erre a csatira, azt mondja az ember, hogy 12ezer. (
) Mondom neki, hogy neten 1000Ft... Azt mondja ja, mert azok fél amperesek, vegyem meg csak azt... (jó eladó)
Tehát a kérdés adott: mit számít az, hogy ezek fél amperesek, illetve a 12 ezres mennyi lehet?...
(erről egyébként infót nem találtam sehol, hogy a gyári hány amperes, illetve hogy az ebayen árultak mennyi...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest