- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahmate1991
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Magyarországon vásárolt notebook kereskedésben egy Lenovo G580 típusú gép. Amire 2 év garancia van. 2014.10.26-án jár le. A mai nap folyamán, kivettem a táskájából és indításkor egy kattanás hallatszott, ami a laptop bal oldala felől volt hallható. Pont a hűtőventilátortól, majd indítás követően azt tapasztaltam, hogy a hűtő csak alapjáraton pörög. Nem emeli a fordulatszámot ha nő a hőmérséklet. Kikapcsoltam, majd ekkor érzékeltem, hogy ha megrázom, akkor valamilyen alkatrész kopog, csörög benne. Szerintetek ezt garanciálisan lehet javítani? Hiszen nem saját hibámból okoztam!Különböző programokkal is próbáltam fan speedet állítani, de még azok sem érzékelik, mintha nem is lenne benne. Nem tudom, hogyan orvosolhatnám a gondot :S
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy Lenovo Y510p i7 750m SLI-ben, bekapcsoltam a sli támogatást. Érdekes módon a World of Warcraft 1 kártyával full graffon megse akadt, semmi. Átnyomtam két kártyára, lecsökkent az fps és most már néha meg is akad. Tudom, hogy nem mindegyik játék szereti a két kártyát. Viszont a bf4 nagyon jól megy két kártyával. Windows 8.1-et használok!
Most csinálok egy techpowerup gpu scannelést, mert aggasz a hőfok, és 5 napos a gép. 90 fok fölé is megy, majdnem már kezd forró lenne a helyzet.
Sőt bf4 sliben 100fok körül karcol, normális????
-
olahmate1991
tag
Sziasztok! Tegnap érkezett újonnan egy Lenovo Y510P típusú notebook.
Rá is telepítettem a windows 8.1-es rendszert, ami az előző laptopomon tökéletesen működött.
A következő a problémám:Feltettem minden drivert, lefrissítettem a 8.1-et majd aktiváltam.
Ezek után frissítettem a legújabb nvidia vga drivert, ami a 311.93.Gép restart, 3x. Ezek után sem oldódott meg a problémám, valamint a cleartype is be- ill kikapcsolva. Szöveg beállítások megnézve.
Valami módon a betűk homályosak, de nem mindegyik programnál. Például a google chromba homályos a betű, egyes setupoknál az ablakban szintén homályosak a szövegek, mellékelek képeket, bár az annyira nem tükrözi a problémám, ugyanis kiélesíti :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest