- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahmate1991
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Magyarországon vásárolt notebook kereskedésben egy Lenovo G580 típusú gép. Amire 2 év garancia van. 2014.10.26-án jár le. A mai nap folyamán, kivettem a táskájából és indításkor egy kattanás hallatszott, ami a laptop bal oldala felől volt hallható. Pont a hűtőventilátortól, majd indítás követően azt tapasztaltam, hogy a hűtő csak alapjáraton pörög. Nem emeli a fordulatszámot ha nő a hőmérséklet. Kikapcsoltam, majd ekkor érzékeltem, hogy ha megrázom, akkor valamilyen alkatrész kopog, csörög benne. Szerintetek ezt garanciálisan lehet javítani? Hiszen nem saját hibámból okoztam!Különböző programokkal is próbáltam fan speedet állítani, de még azok sem érzékelik, mintha nem is lenne benne. Nem tudom, hogyan orvosolhatnám a gondot :S
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy Lenovo Y510p i7 750m SLI-ben, bekapcsoltam a sli támogatást. Érdekes módon a World of Warcraft 1 kártyával full graffon megse akadt, semmi. Átnyomtam két kártyára, lecsökkent az fps és most már néha meg is akad. Tudom, hogy nem mindegyik játék szereti a két kártyát. Viszont a bf4 nagyon jól megy két kártyával. Windows 8.1-et használok!
Most csinálok egy techpowerup gpu scannelést, mert aggasz a hőfok, és 5 napos a gép. 90 fok fölé is megy, majdnem már kezd forró lenne a helyzet.
Sőt bf4 sliben 100fok körül karcol, normális????
-
olahmate1991
tag
Sziasztok! Tegnap érkezett újonnan egy Lenovo Y510P típusú notebook.
Rá is telepítettem a windows 8.1-es rendszert, ami az előző laptopomon tökéletesen működött.
A következő a problémám:Feltettem minden drivert, lefrissítettem a 8.1-et majd aktiváltam.
Ezek után frissítettem a legújabb nvidia vga drivert, ami a 311.93.Gép restart, 3x. Ezek után sem oldódott meg a problémám, valamint a cleartype is be- ill kikapcsolva. Szöveg beállítások megnézve.
Valami módon a betűk homályosak, de nem mindegyik programnál. Például a google chromba homályos a betű, egyes setupoknál az ablakban szintén homályosak a szövegek, mellékelek képeket, bár az annyira nem tükrözi a problémám, ugyanis kiélesíti :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest