- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
molnarpeter #11481 üzenetére
Próbáld meg: [link]
-
kreten67
senior tag
válasz
molnarpeter #11379 üzenetére
A hőmérő nem volt gond ,jól felszerelt műhelyben dolgozom!
Az asus k52f-nél könnyű volt beazonosítani a hibát:4 csavar /dekli le/ proci fölött a cső megégette a kezem és a ventinél hideg levegőt fújt a gép,még langyosnak sem volt mondható.
A cső jó hosszú benne,de végigtapogatva alig terjedt a hő rajta,a felénél már épphogy csak langyos.
A dell-nél nehezen eset le a tantusz mert csak darabora szedve férsz a cső közelébe,és én takarítás és pasztázás után összerakva próbáltam rájönni. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #11379 üzenetére
Az újkorától fogva rész felett átfutottam, így tényleg a hőelvezetés lesz a ludas szerintem is.
-
kreten67
senior tag
válasz
molnarpeter #11377 üzenetére
Van benne igazság egy takarítás pasztázás ráférne a gépre mielőtt temetnék,bár ahogy írta a probléma már "újkorától" jelentkezik.
Megjegyzem ebben a hónapban a 3. gépben kellet komplett hűtést cserélnem mert egész egyszerűen a hőcsöve
kiszáradt és nem húzta a meleget a radiátor felé.
Az intel proci mag 88 fokos a proci fölött a hütö 76 fokos és cső másik végén alig 30 fokos volt a radiátor előtt.
A youtube videó levágta a gépet,komplett hűtés csere után minden a legnagyobb rendben,azért erre nem nagyon gondoltam korábban hogy létezhet ilyen hiba.
Ez a három gép típus ami ebben a hónapban ebben a hibában szenvedett:
1 dell n5010 (a dell-es kolléga szerint gyakori ennél a típusnál)
2 emachines e728
3 asusk k52f -
Proxima_1990
újonc
válasz
molnarpeter #11340 üzenetére
Igen azok is rendben.
Ellenben jelenleg úgy néz ki, hogy helyreállt. Újraraktam a drivereket, az integrált kariét kicseréltem egyel régebbi típusra. Most kínzom egy kicsit, és meglátom jelentkezik e megint. -
törölt tag
válasz
molnarpeter #11353 üzenetére
Ok. Köszi. Akkor megy a szervízbe. Mondjuk a kijelzőn is van egy folt a kezdetektől fogva. Nem mondanám pixelhibának,inkább olyan mintha hátúlról nyomná valami a panelt.Főleg fehér háttérnél észrevehető.Szerinted ezt is orvosolnák a szervízben?
Köszi
-
kreten67
senior tag
válasz
molnarpeter #11342 üzenetére
Újra kellene húzni a gépem,tiszta káosz,azt dobta a legfrissebbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest