- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4424 üzenetére
Végül sikerült elérni hogy HDMI-n keresztül lássam a Bios-t. Volt is egy olyan opció, hogy kijelző megjelenítése auto felismerés, vagy only notebook LCD, beállítottam nei az utóbbit.....na most ezzel azt sikerült elérni hogy már HDMI-n keresztül sem látom a bios-t.
Szerencsére win-en keresztül még megy. A két perces nyomógomb trükköt is próbáltam de semmi.
Notiba hogy lehet a bios-t resetelni? Itt is van lithium elem?
A toshiba supportot holnap megpróbálom.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4420 üzenetére
Windows-ba két kijelzőnek érzékeli (képernyő tartalámnak másolása).
Próbáltam windows-ba manuál baállítani only laptop megjelenítőre, de csak annyi történt hogy eltűnt a HDMI jel, meg felpörgött a ventillátor. Ennyi.
Bios sem látható továbbra sem.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4418 üzenetére
A kikapcsolást úgy értettem hogy kikpacsoló gomb mint egy asztali monitornál.
Fn F5 van persze, de hiába. Amúgy az ugyan az mint amit a win-be tudsz állítani a kijelző menüben.
Bios-t nem tudom megnézni, mivel HDMI működik csak, és azon keresztül te nem látod a bios-t meg a bootolást. HDMI csak akkor működik ha feláll a windows.
Még ami eszembe jutott az előzménye kapcsán (a működött és nem működött időszak között) hogy akkor húztam ki pont a töltőt a notiból amikor felnyitottam a kijelzőt. Lehet kapott valami fesz impulzust?
-
kenwood3
addikt
válasz
macimeister #4413 üzenetére
Szerintem ha külső monitorral jó a kép, akkor az lesz a probléma, amire te is gondolsz
Az alaplappal szerintem nincs gond.
-
Hunter2
addikt
válasz
macimeister #4318 üzenetére
ahhoz legalább egy multiméter kellene meg egy szerviz dokumentáció a géphez, a multimétert simán megveszed boltban de a doksit kissé nehéz beszerezni.
Fórumokon utána lehet nézni az adott típusnak, ha típus hibás az ki fog derülni és akkor a hibát is fogják írni. -
NEMO1968
őstag
válasz
macimeister #4311 üzenetére
Szia!
Laptopnál újabb lehetőség, az akksiról mit csinál?
Amúgy jó a sorrend.
Táp mér,ha nincs lehetőséged méricskélni,akkor másik táp próba erejéig.
Azt amúgy is javasolnám,mert van,hogy minden OK.nak tűnik,de mégsem az.
Alaplap átnéz,lehet hogy találsz egy elszállt biztosítékot.
Csere,persze ha kiment,annak oka van.
Kb.ennyi,ha semmi életjel.
Ha BIOS-ig eljutsz,venti,vinyó megnyikkan,LED villan,esetleg sípol valamit,akkor lehet továbblépni.
Ha eddig nem tudsz eljutni,sz.v.sz kuka az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest