- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ricsi99 #18852 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy nagyon lokális és rengeteg bejegyzett szerviz van az országban eltérő árakkal, a be nem jegyzett sufni szervizekről nem is beszélve! Lehetne egy listát csinálni és egy TÖ-t gyártani, úgy is elég nagy már a topik, illene egy összefogaló, kellene szerviz tapsztalat az itteni tagoktól és egyéb sok más is. Nekem személy szerint nincs nagyon tapasztalatom szervizekkel, inkább az ismeretségi körömben panaszkodtak sokan, hogy mennyire drágán dolgoznak. Én megértem, hogy ki kell termelni a költségeket meg a "szak" munkát is meg kell fizetni, de én pl. túlzásnak tartom, hogy egyes szervizek 15-20ezer forintért takarítanak ki egy laptopot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Lenovo ThinkPad L380, 13,3" FHD IPS, I7-8550 CPU, 8GB DDR4, 512GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest