- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
de miert nem novekszik ezzel az akkuido? vagyon nem vagyok tisztaba ezekkel a fogyasztasokkal hogy mikor mennyit eszik egy proci.
szerinted csak akkor enne kevesebbet ha a feszultseget is csokkentenem?
amugy ma estefele megjott a notim. fel 7 korul kezdtem el buzeralni, telepitgetni masolgatni eleg hamar levettem 600MHz re a proci orajelet, mondvan hogy masolgatashoz nem kell az 1600MHz egy nagyon keveset(kb 5 percet)probalgattam a heroes5 ot. meg negyed 9 kor kezdtem el egy 3dmark01 et futtatni rajta(hmm5 hoz es 3dmarkhoz visszavettem 1600 ra a procit) es akkor murdalt ki az aksija. szal kb 2 orat birt. kb 90% os volt az aksi amikor elkezdtem buzeralni.
amugy mondtak hogy lehetoseg szerint mindig meritsem le csontra az aksit es ugy toltsem fel mert ezzel lehet kimelni az aksit. illetve azt nem tudom hogy itt mennyire kell formazni az aksit.? ennel nem fog egy picit tovabb menni vagy ezeknel az aksiknal mar nincs olyan hogy be kell melegiteni, es majd akkor meg egy picit jobb lesz?
amugy egy 4400 as aksival van.
1600 celm,512ddr2-533, 80GB pata winyo, dvdrw, unichrome pro vga. igy volt kb 150K. sulinettel egesz elfogadhato az ara.
esetleg tudtok olyan progit mondani amivel a veszultseget is tudom allitani a procinak? mert a NHCvel csak az orajelet tudtam levenni. mas meg azt mondta hogy csak a feszultseget tudta lejjebb venni. erdekes. Amugy filmnezeshez kb 600 on kell menni a procinak. ugy mar jo.
amugy meg azon lepodtem meg hogy szintetikus tesztekben eleg ritkan lassabb a celeronM a pentiumMtol. ami viszont tetszett. vegulis csak a cacheben kulombozik meg az energiatakarekossagban. ha jol tudom egyebkent tok ugyanaza proci.
jah meg kiprobaltam powerstrippel a videokartyat megtuningolni. 200 as alaprol 230 ra felnyomtam es ugy meg ment az ut2003(tenyleg azt kihagytam a felsorolasbol de 5 percet azzal is jaccottam.) de alt+tab utan amikor feltettem 250re a magot akkor mar nem tudott visszalepni az utbe mert megfagyott. de 230 on ment rendesen. mondjuk nem tudom mennyivel lett gyorsabb de felek hogy nem sokkal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest