- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Használtan mennyibe kerül egy Hp pavilon g7 töltő?
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Van egy Lenovo G50-80 laptop, és ehhez szeretnék nagyobb kapacitású akkumulátort mint a gyári, ha egyáltalán létezik, mert az eredeti kapacitása nem túl izmos.
Jelenleg ez a kapacitása az akkunak, de jó lenne ha többet tudna. -
DEFIS88
csendes tag
Sziasztok! Abban szeretnék segitséget kérni, hogy lenovo y510p laptopomhoz keresnèk töltőt Miskolcon. Leginkább valamilyen univerzális töltő érdekelne ami nem horribilis összegű. Előre is nagyon köszönöm a segítséget
-
Balleva
tag
Itt tudnak neked segíteni:
Bővebben: link
de itt a PH-n is árult egy srác új akksikat 25-27K-ért,talán a Puhi.
Próbálkozz nála is. -
zfarkas
senior tag
Az én notim alaplapja elromlott. Eladnám a többi cuccát: akksi, DVD/CD-RW/mem/.../töltõ. A gép egy Gericom Webshox I (Univill 241S1) volt. Ha érdekel valakit valami, mail.
-
curtis2
aktív tag
Nekem egy HP Omnibook xe3-hoz lenne szükségem aksira. Tudtok valami megoldást javasolni??
-
karib
addikt
Akku drága dolog, külföldön érdemes utángyártottat keresni. A Portocom gépek nagyobb ázsiai gyártók itthon felcímkézett gépei, tehát meg kell keresni az eredeti típust és sokkal könnyebb lesz a dolgod. Újabban asszem Clevo gépeket használt a Portocom, de lehetett köztük más is. Clevóval itthon hivatalosan a notebook.hu foglalkozik, de vannak mások is.
Adapterrel könnyebb a helyzet, léteznek univerzális darabok - notebook boltban valszeg tudnak segíteni. -
karib
addikt
-
Sziasztok! Bocs, hogy ide írok! A kérdésem a következő: kb. mennyibe kerülhet egy töltő egy Targa TN549PRO P1 notihoz? Merre keresgéljek?
-
LVXXX
tag
A Portocom és a Gericom gépek valójában UNIWILL gépek.
Nekem akku-t kb. 8 hónap alatt sikerült szerezni hozzá. A Nagyker lusta volt utána nézni a helyettesítö típusnak, és csak igérgettek, igérgettek ...
Miután én utána néztem és megtaláltam a helyettesítö típust, 1 hét alatt meg is érkezett. (pl Eredeti : UN34AS1-T a helyettesítö : LBAD011)
Itt utána lehet nézni a helyettesítö típusnak:Bővebben: link
Már ha nem egy új Notebook-ról van szó, de mivel Portocom ezért biztosan nem új gép.
Ha jól emlékszem az ACOMP foglalkozik a Gericom gépekkel (tehát a Portocom gépekkel is).
Egyébként az akku netto 40000 Ft-ba került.
[Szerkesztve] -
toldigabi
csendes tag
Sziasztok!
Portocom notebook-hoz kellene nekem aksi és töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest