- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
A lényeg h. halk és hatékony hűtést akarok.
A passzívnak nincs baj a hangjával de a teljesítményével már lehetnek gondok. Az aktív biztos jobban hűt de az meg lehet h. bántaná a fülem
Engem idegesít h. terhelés alatt 65 fokra felmegy az NB hőmérséklete (ZM-NB47) ezért kell lecserélni, de sajnos nem fújja le semmi róla a meleget ezért feléraktam egy 8 centis ventit és azzal is csak 3 fokot csökkent terhelés alatt
Szóval nem tudom mi történik. 1 másodperc alatt 5-10 fokokat ugrál a hőmérséklet és nem tudom h. ez az érzékelő csip hibája v. nem, de ezt más is tapasztalta az NV8as topikba.
Arra gondoltam megnézem mi lesz ha visszarakom a gyárit mert az csak 2 percet futott, és megnézem mennyire hűti le az.
Inkább az aktív hűtés felé hajlok, ebben dbius is megerősített. (Köszönet neki h. belinkelte azt a hszt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged