- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Amazon Fire TV stick/box
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Ha van gari akkor nincs gond mert kicserélik...de ez is azt a topicot bizonyítja hogy olcsó húsnak híg a leve(LG) :(
-
mg105
senior tag
A baj az, hogy mióta megvan, azóta adja ki ezt a hangot, semmivel nem halkult. Standy üzemmódban is ugyan ez van, csak halkabb egy kicsit. (Kikapcsolt állapotban nem ciripel, szerencsére nem kell kihúzni a 220-ból.) :(((
Érdemes lenne garanciába visszavinni? Csinálnak vele valamit, vagy elküldenek... -
Notes
senior tag
Ugyanez volt a régi monitorommal (LG 560N). Garanciában javították és megoldódott. Azt hiszem a táp a ludas ilyenkor.
-
Digital
addikt
Nekem LG F 700B monyim van,és kikapcsolt állapotban kicsit ''ciripel'' Állítólag a tápja a ludas! Én le szoktam áramtalanítani és papsajt! :))
-
mg105
senior tag
vetem egy uj monitort (LG FLATRON F700P)
a probléma ott van, hogy ''sípol''
Normális ez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest