Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan007
csendes tag
Asszem 17 valamenyi 402 méteren. Kopo alkatrészekhez tartozik a hidrotöke is sajnos amiböl 16 van a kocsiban és darabja 12ezer:S Férreértés ne essék nem panaszkodni akartam avval hogy drágák az alkatrészek, fiatalság bolodság ezért nyultam a kocsihoz. de igy sem panaszkodhatok mert nagyon megbizható autok. pl kuplunk szerkezet 11éves van benne tárcsásul és még mindig müködik igaz fenn fog nagyon de még megy. kiváncsi lennék hány autogyár tudná ezt felmutatni hogy 155000 km-et fut a kuplungja. vezérmülánc elenörzés esö alkalommal 170000 km-nél. Zöldkártyán a motorra mindig megkérdeznik hogy egyáltalán használva van e a kocsi mert olyan alacsony értékek jönnek ki mintha üvegvitrinbe lenne.
-
Zan007
csendes tag
Hát nézöpont kérdése. Egy m5 bmw-hez képezt tohonya de kategoriájában egyáltalán nem, söt az enyém evvel a felálásal gyorsulási versenyen saját kategoriájában 4-dik lett 17 induloból, de is csak hab a tortára. amugy nem bántam meg ezt a kocsit. Bár most kicsit átkozom a japánokat de sajan ez minden japán autoval igy van, ha alkatrész kell akkor legalább egy pénzverdéje legyen az embernek.:S
-
Zan007
csendes tag
Ez etanolnál viszont van egy olyan dolog amire figyelni kell hogy az üzemanyagcsövek eredetiek vagy eredeti minöségöek legyenek mert az etanolos benzin a gyengébb minöségü csöveket kikezdi
-
Zan007
csendes tag
Hát a kocsi rugalmassága önmagához képest jelentösen, egyébként sem egy tohonya auto de igy azért mégjóbb anyagban közel egy 100-as volt munkadijba nemtudom mert mindent saját magam csináltam. Igyekszem áttalakitás utánni képelet is
-
Zan007
csendes tag
Teszek fel képet de ez már nem az mostani hanem az hozzámkerülési állapota.
-
Zan007
csendes tag
Sikerült már 10 literes fogyasztást is kicsikarni belölle de akkor azár keményen volt bánva vele. Amugy elektronika+cihp, sportlégszürö és sportgyergyák, kipuffogon lett változtatva igaz az utobbin nem sok mert egy uj hátsódobott kapott és egy gázgyorsitott. Mérve lett onna tudom de érezhetö rajt a változás meg azért végsebeségben is komoly változás lett mert eddig 180 nehézkesen de most 200 felett teljesitt igaz ilyenkor már komoly fogyasztással
Ja és még van egy viszonylag olcso de hatékony teljesétmény növelö eszkösz az üzemanyag. jelenleg 50/50% benzin/etanol keverékkel megy de méréskor nem volt benn. ( ez azért a mai benzin árak mellet a pénztárcának is kedvez
)
-
Zan007
csendes tag
Hali mindenkinek. Olvastam az eszmecserét és gondoltam csatlakozok. Nekem is almerám van 97 1.4 motoral de némi változtatásokkal 114 lovacskával a mutortérben. Amig nem volt hozzányulva addig az átlagfogyasztása vegyesben volt 6.6-7.2 változtatások után 7.8-8.3 lett de szeritem elfogadható ez is. Ockodtam a japán autoktól a suzuki pappir mivolta és a drága alkatrészek miadt. 3 éve van nálam de olajon illetve fékbetéten kívül cserélni nem kellet semmit benn pedig használva van. Kis japánok tudnak ha akarnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest