- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
Sajnos nem tudtam mérlegelni, de súly alapján ha nem is sokkal de valamivel nehezebb mint a gyári akksi. (de közel se annyival mintha dupla akkora lenne)
Volt időm tesztelni kb 3,5 óra folyamatos játékot bír. Ez elég harmatos egy új ekkora akksi esetében úgy gondolom, de még így is jobb mint a meg fáradt gyári, az jó ha egy órát bírt. De igen valamilyen szinten átverés a kapacitása -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
Jaa akkor jó, már azt hittem hogy tényleg ez jellemző hogy az untángyártott Wii U akksik hajlamosak erre.
Hmm szétnézek-e van e otthon, max az asszonynak a konyhába valami kimérős konyhai mérleg az is megteszi
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest