- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Szerintem ideje lenne eladd a sony-t és nem vergődnéd tele itt a szar bőrszínek miatt a topicot. Lehet meg kellene tanulni rendesen utómonkázni a képeket, vagy rendesen beállítani a gépet.
Ed Parker az aki R3 R4 -t és Z6 -t is használt/használ. És nem csak megrendeltem aztán visszaküldtem módon. És neki vannak rendes minőségi objektívjei is.
Ja és a sony adapterezés azért kompromisszumos, mert egy ősrégi gépet használsz olyan adapterrel és objektív párossal ami nem is támogatott hivatalosan.Ez az egész nem egy rendszer szakmai topicjába való, hanem van külön milyen gépet vegyek topic aminek pont ez a témája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest