- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
törölt tag
Van egy Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok című topicunk. Ott tedd fel a kérdésed.
Ezt zártam.
-
Droid954
csendes tag
Hello, van egy Gembird NICW-U3 USB WLan portom, és win7 alatt tökéletesen megy, felismeri, nem kell semmit telepíteni, ez eddig oké is, azonban mivel a laptopom egy Fujitsu S. amilo A7640 -es kisgép, ezért XP kell rá, ami viszont nem ismeri fel az adott drivert, amit a neten találtam felraktam, de nem megy, minden esetben ezt írja utána is.: "802.11 g WLAN"
(windows 7 alatt ugye gond nélkül fut, ott a következő a driver.: http://kepfeltoltes.hu/110625/illeszt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg )
És mielőtt bárki kérdezné, igen, próbáltam más gépeken is, szintén 2 XP -s gépen! Kinek van ötlete?
(és igen, azok az illesztők amiket a GOOGLE adott ki, is ki lettek próbálva)
(nem vagyok sem tizenéves, sem olyan idős hogy ne tudjam miről van szó, érettségim és informatikához közelálló szakmám is van, ez egy egyszerű kérdés, nem szeretnék lekezelő válaszokat, sem olyanokat amiket alap hogy próbáltam ilyen pl. a gyártó cég honlapján található driver használata, vagy a google kereső használata)
Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest