Új hozzászólás Aktív témák
-
zetsumei
csendes tag
Huh HP2ben mikor az erositeskent erkezo rendorauto 300 nal 2-3 Mp alatt hoz be 500 meter majd lelassit a sebessegemre azthittem leutom a monitort.
-
zetsumei
csendes tag
Szerintem reszben koszonheto a Fast and Furiousnak, azt a hullamot lovagoljak meg a ket utolso jatekkal, es amig az eladasok ilyen jok addig nem fognak valtoztatni. Nekem a Hot Pursuit tetszett a legjobban, utana ereztem oket egyre gyengebbnek bar mar az is mas volt mint az elso resz.
-
zetsumei
csendes tag
A fent emlitett iromanyok kozul egy darabot nem olvasok, a PRt nem is tudom mi
Neki probaltam leegyszerusiteni a dolgot, hozzaszolasabol nekem ugy tunt nincs teljesen kepben.
Hol irtam hogy a Visualizer nem lesz fuggetlen a ''fo processortol'' egyebkent ebbe is siman bele lehet kotni mert mi az hogy fo processor / plane egy tobbprocessoros gepnel./ ?
De jo mert vegen pont te irod hogy a grafikat is cell fogja szamolni..
Akkor meg plane nem ertem miert akarsz belemenni a reszletekbe ha tudod hogy meg eleg keves informaciot hoztak nyilvanosagra a felepitesebol.
VGAt o keverte a tortenebe nem akartam nagyon belemenni a temaba ha erdekelte volna ugyis utanaolvas. -
zetsumei
csendes tag
A cellek vegeznek szinte minden muveletet. Tehat nem a PC szeru VGAra kell gondolni.
Igen a Hk jok lettek de nezd meg a PCs felhozatalt, HL2 jo game de az Ai... Doom3 szinten. -
zetsumei
csendes tag
PS3ban nincs vga, nagyon kivancsi leszek ha beernek a Xbox next / PS3 gamek mit fognak tuni, az a kep szerintem meg sehol nincs ahoz kepest mire lesznek kepesek a cuccok.
Sajnos inkabb csak grafikai ujitasok lesznek szerintem talan picit jobb fizika ha mar a HWbol futja de ez nem volt jellemzo az utolso NFSekre. Arrol nem is almodom hogy vegre valakik igazi AIt fejlesszenek, az nem olyan latvanyos a dobozon a videokat meg lehet scriptelni mint a HL2nel lattuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez a mondat angolul?
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen TV-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest