- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
LOL:)
MIkll nagyon keni a temat.
Arrol lehet szo, hogy ''regi'' cmedia chip van a lapodon.
Nekem eloszro egy abit nf7em volt, amin regi tipusu chip volt, es nem ment, bizonyos : ''driver inicializalaisi hiba'' uzivel szallt el.
Most lecsereltemn egy nf7-sre, ezzel tokeletes..
Ennyi lenne, semmi gaz nincs vele. -
Gyro
csendes tag
Nem, nem ilyen súlyos a helyzet minden gyönyörűen működik (18 másodperc alatt van működő windowsom a bekapcsolástól, hálókártyával ésadsl-el). A gond az, hogy a hangkártya és egyéb finomhangoló beállításokat tartalmazó programot nem tudom elindítani, ez pedi az nForce control panel ami a gyári driverpack része. A következő hibaüzenetet dobja ki:
Az nVidia audió-illesztőprogram inicializálása sikertelen! Kérjük, telepítse, majd próbálkozzon újra.
Viszont akárhányszor akárhogyan telepítem mindíg ez az eredmény.... -
Gyro
csendes tag
Nem tudom elindítani az nforce-os alaplapomon (Epox 8RDA) a nforce control panelt...:( Van valakinek hasonló problémája illetve megoldása? A 2.03-as nForce driverpack van fent. Amúgy nagyon jó a lap mindenkinek csak ajánlani tudom...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged