Hirdetés
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
LOL:)
MIkll nagyon keni a temat.
Arrol lehet szo, hogy ''regi'' cmedia chip van a lapodon.
Nekem eloszro egy abit nf7em volt, amin regi tipusu chip volt, es nem ment, bizonyos : ''driver inicializalaisi hiba'' uzivel szallt el.
Most lecsereltemn egy nf7-sre, ezzel tokeletes..
Ennyi lenne, semmi gaz nincs vele. -
Gyro
csendes tag
Nem, nem ilyen súlyos a helyzet minden gyönyörűen működik (18 másodperc alatt van működő windowsom a bekapcsolástól, hálókártyával ésadsl-el). A gond az, hogy a hangkártya és egyéb finomhangoló beállításokat tartalmazó programot nem tudom elindítani, ez pedi az nForce control panel ami a gyári driverpack része. A következő hibaüzenetet dobja ki:
Az nVidia audió-illesztőprogram inicializálása sikertelen! Kérjük, telepítse, majd próbálkozzon újra.
Viszont akárhányszor akárhogyan telepítem mindíg ez az eredmény.... -
Gyro
csendes tag
Nem tudom elindítani az nforce-os alaplapomon (Epox 8RDA) a nforce control panelt...:( Van valakinek hasonló problémája illetve megoldása? A 2.03-as nForce driverpack van fent. Amúgy nagyon jó a lap mindenkinek csak ajánlani tudom...
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest