Hirdetés
- RAID
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltaneger
tag
Azért a 106.000 ügyfél elég kevés ahhoz képest amilyen olcsónak és jónak mondja magát. Én többre gondoltam.
-
zoltaneger
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Sajnos nálam is így jönnek az sms-ek. Ez viszont nekem nem.megfelelő.
A másik észrevételem nem tudom szolgáltató függő-e (Netfone), de amikor egy Iphonról küldenek névjegyet, azt nem tudom letölteni Samsungra. Eddig minden ok volt, de most egyik pillanatról a másikra megszünt ez a lehetőség.
[kép] -
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Kikapcsolt állapotban van a telefonom és ez idő alatt érkezik egy sms. Telefon bekapcsolása után nem kapom meg rögtön hanem kb. 4 óra múlva csak. Ez minden alkalommal így van.
Mi lehet a probléma? -
zoltaneger
tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Most olvastam facebookon, hogy kaució mellett kérnek 5000 ft-ot is kártyadíj címként? Kauciót ismerem, de ez a kártyadíj újdonság. Mit lehet erről tudni?
-
zoltaneger
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Valóban elgondolkodtató. Köszönöm
-
zoltaneger
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez flotta. 275 perc lebeszélhetőség ezt követően 5 ft/perc és 4 GB adat.
-
zoltaneger
tag
Amit én látok 6200 a 20 GB és 6600 az 50 GB. Nekem ez már sok lenne. A 4 GB-n gondolkozom, de meg nem tudom, hogy flottásként legyen egy új kártyám vagy legyek Netfone ügyfél.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Korlátlan beszélgetés + 4GB net 5800 ft 10 hónapra. Lehet esetleg tudni, hogy ha lejár a 10 hónap mennyivel fog emelkedni a havidíj akár hosszabbítok újra 10 hónapra akár nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest